Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

 

Een epoxy gietvloer is de perfecte basis voor een industrieel en stoer interieur. Het oogt niet alleen strak, maar de vloer is bovendien ook makkelijk te onderhouden en slijtvast. Heb je kinderen in huis? Dan is een epoxy gietvloer dus een goede keuze! 

Wist je dat je ook zelf een epoxy gietvloer aan kunt leggen? Epoxywinkel.nl heeft niet alleen alle materialen en gereedschappen in huis, maar helpt jou ook met praktische handleidingen, instructievideo’s en geeft deskundig advies wanneer je dat nodig hebt. Onze specialisten staan voor je klaar!

 

Voordelig geprijsde epoxy gietvloer

Wij van Epoxywinkel.nl bieden de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs. Bovendien bespaar je ook nog op arbeidskosten door zelf een gietvloer aan te leggen. Kom je er toch niet helemaal uit? Volg ons stappenplan, bekijk een van onze handige instructievideo’s of neem contact op met een van onze experts.

 

Direct aan de slag met een kant-en-klaar gietvloerpakket 

Om het jou nog makkelijker te maken, bieden wij ook kant-en-klare gietvloerpakketten aan. Meet zelf de oppervlakte van je vloer op, maak een keuze uit ruim 300 (RAL-)kleuren en kies het juiste pakket op basis van de afmetingen.


Vind meer informatie over onze voordelige en handige pakketten.

 

Epoxy gietvloer in elke RAL-kleur

Ga jij voor een populaire gietvloerlook in een grijze kleur of heb je toch iets heel anders in gedachten? Onze epoxy gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, dus er is altijd een vloer die bij jouw wensen past.Wat is epoxy?

Epoxy is een kunststof die door een chemische reactie van vloeistof naar een vaste stof verandert. Epoxy is wel tweemaal zo sterk als beton en daarom zeer geschikt als ondergrond. 

 

Wat is het verschil tussen een epoxy gietvloer en een PU gietvloer?

Het belangrijkste verschil tussen epoxy en polyurethaan zit hem in de hardheid. Epoxyvloeren zijn heel erg hard en daarom zeer geschikt voor toepassing in industriële ruimtes. Voor particulier gebruik zijn polyurethaan gietvloeren heel geschikt, aangezien deze zachter zijn dan epoxyvloeren en bovendien elastisch. Door deze eigenschappen zijn PU gietvloeren beter bestand tegen krassen en geven ze meer loop- en wooncomfort.

 

Wij staan klaar voor je

Als je er niet helemaal uitkomt of nog vragen hebt over onze onze epoxy gietvloer, neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar of stel je vraag per mail. Onze specialisten staan graag voor je klaar!