gietvloer afbeelding

Een garagevloer met coating kan weer tegen een stootje

Bent u op zoek naar een stevige beschermlaag voor uw garagevloer, overweeg dan eens een coatingvloer. Deze vloeren zijn prima bestand tegen krassen, stoten en slijtage, zijn vloeistofdicht en eenvoudig te onderhouden. De garagevloercoatings van Epoxywinkel.nl zijn bovendien eenvoudig door uzelf aan te brengen, met behulp van de duidelije stap-voor-stap instructies.

De garagevloercoatings zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en in diverse uitvoeringen, waardoor er op Epoxywinkel.nl altijd een vloercoating te vinden is die precies past bij uw wensen en eisen. Zo leveren we bijvoorbeeld garagevloercoatings in antislip-uitvoering voor extra veiligheid. En welke garagevloercoating u ook kiest, de kwaliteit is altijd van de bovenste plank.

Garagevloer coating voordelig zelf doen

Garagevloer coating is vanuit de basis al een voordelige oplossing om een praktische vloer die gebruiksvriendelijk is te realiseren in uw garage. Daar komt bij dat de garagevloer coating producten die u bij ons kunt bestellen ook nog eens voordelige geprijsd zijn. Het zelf aanbrengen van de coating op de garagevloer maakt alles nog voordeliger, zodat u dan in alle opzichten profiteert. U bespaart op de kosten door het zelf te doen, koopt voordelig kwaliteitsproducten en hebt als resultaat een geweldige garagevloer coating die jarenlang dienst kan doen. Met betrekking tot de keuze voor een kleur kunt u eventueel de kleurenkaart van Epoxywinkel.nl online raadplegen. Overigens is een transparante afwerking eveneens een optie, waarbij de ondervloer niet met een kleur bedekt wordt en zichtbaar zal blijven.

Ook garagevloercoatings kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. De benodigdheden om uw garagevloer van een coating te voorzien worden dan netjes bij u aan de deur afgeleverd, inclusief duidelijke gebruikershandleiding. U kunt dus direct zelf aan de slag. Natuurlijk staan onze experts voor u klaar met handige tips en deskundig advies, komt u er dus met alleen de handleiding niet uit, neem dan contact met ons op via de mail:info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 0900 - 11 11 567.