Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Een garagevloer met coating kan weer tegen een stootje


Een garagevloer heeft het vaak zwaar te verduren door lekkende vloeistoffen, zware materialen en sporen van banden. Daarnaast trekt vuil gemakkelijk in het oppervlak, waardoor het er esthetisch niet mooi uitziet. Gelukkig is er een makkelijke oplossing: ga voor een garagevloer coating. Een garagevloer coating voorziet de vloer van een strakke, stevige en egale bovenlaag. Zo ziet je vloer er niet alleen mooi uit, maar is hij ook beschermd tegen sporen van autobanden en tegen vloeistoffen zoals vet, olie en benzine. Bovendien maakt de garagevloer coating de vloer slijt-, kras- en stootvast.

Ga voor een garagevloer coating van Epoxywinkel.nl:

✔ Leverbaar in verschillende kleuren
✔ Hoge kwaliteit garagevloercoating
✔ Antislip coating verkrijgbaar voor extra veiligheid
✔ Makkelijk zelf aan te brengen


Ga naar onze vloercoating


Een onderhoudsvriendelijke garagevloer


Een garagevloer is meestal gemaakt van beton of cement en wordt onbewerkt opgeleverd. Vlekken zijn op dit soort vloeren snel gemaakt en zijn lastig schoon te maken vanwege de ruwe ondergrond. Na het aanbrengen van de garagevloer coating is de garagevloer erg onderhoudsvriendelijk. De vloer is hierdoor volledig naadloos, waardoor er geen vuil ophoopt tussen kleine kiertjes of voegen. Daarnaast is de vloer stof- en vuilwerend en vloeistofdicht. Vuil en vlekken krijgen zo geen kans om in de vloer te dringen en je hoeft enkel de vloer te dweilen of stof te verwijderen met een bezem. Na het aanbrengen van de coatinglaag gaat de vloer weer jaren mee!

 

Het assortiment van Epoxywinkel.nl


We hebben verschillende soorten en kleuren vloercoatings in ons assortiment. Zo is er de bijvoorbeeld de mogelijkheid te kiezen voor een coating met een matte of een glanzende finish en een epoxy garagevloer coating met of zonder antisliplaag.


Ga direct zelf aan de slag


Het aanbrengen van de coating op de garagevloer is een klus die voor iedereen uitvoerbaar is. Epoxywinkel.nl heeft een handleiding gemaakt, waarin we stap voor stap duidelijk uitleggen wat je moet doen. Door zelf aan de slag te gaan, bespaar je kosten. Als je een stap niet helemaal begrijpt, helpen de experts van Epoxywinkel.nl je graag. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op.


Zo leg je een vloercoating aan


Bestel de garagevloer coating gemakkelijk via Epoxywinkel.nl


Onze garagevloer coating koop je gemakkelijk en snel online. Na het vinden van de juiste coating, het aangeven van de gewenste hoeveelheid en eventuele optionele toevoegingen, plaatst je het product met één druk op de knop makkelijk in je winkelwagen. Daarna hoef je alleen nog af te rekenen. Wij zorgen dat al het materiaal en het gereedschap snel geleverd wordt. Zo kun jij beginnen met het coaten van je garagevloer.


Wij helpen je


Als je er niet helemaal uitkomt of nog vragen hebt over onze onze garagevloer coating, neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar of stel je vraag per mail. Onze specialisten helpen je verder.