Bestel artikelen van codex

codex logo

Over codex


codex is onderdeel van Uzin Utz Nederland en heeft een breed assortiment tegellijmsystemen. Van producten voor de ondergrondvoorbereiding tot het verlijmen en kitten van tegels en natuursteen. Naast codex levert Uzin Utz Nederland met de merken Uzin, Wolff, Arturo, en Pallmann alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Duurzaamheid is belangrijk. Zo worden de meeste producten die door Uzin Utz Nederland worden verkocht, geproduceerd in de "groenste"​ fabriek van Nederland.

Codex SG 10 siliconenkit


Codex SG 10 siliconenkit is speciaal voor het kitten van sanitair, vochtige ruimtes, keramiek, het balkon en het terras. De kit is gebruiksklaar, hoog elastisch en zelfhechtend. Bovendien is de kit UV-bestendig en leverbaar in vele kleuren. Zo heb je altijd wel een passende kit voor bij je tegels.Tegellijmsystemen

 

Brilliant Color Xtra voegmortel


Deze gekleurde en flexibele voegmortel kun je gebruiken voor het voegen van absorberende keramische tegels, natuursteen en marmercomposiet. Het is tevens geschikt voor vloerverwarmingen en wand- en vloerbedekkingen binnen en buiten.

Codex X-Tec


Codex X-Tec is voegmortel speciaal voor voegbreedtes van 2 tot 20 mm. Het is universeel inzetbaar en vervormbaar tijdens de uitharding. Zo kun je dus gemakkelijk fouten herstellen.

loader
Bezig met laden...