Bestel artikelen van Den Braven

Den Braven logo

Over Bostik/Den Braven


Sinds de oprichting in 1974 is Bostik Benelux B.V. (voorheen Den Braven) gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouwsector en industrie. De producten zijn bekend onder de merknamen Bostik, Zwaluw en Hercuseal en onder de private labels van verschillende partners. Bostik is één van de grootste lijm- en kitproducenten wereldwijd en telt ca. 5.000 medewerkers verspreid over 50 landen op vijf continenten.Kit & purschuim Lijm

 

Acrylaatkit van Bostik/Den Braven


Proby A1 Acrylic Sealant is overschilderbare acrylaatkit. Voordat je aan de slag gaat met de verfkwast, kun je de kit het best volledig laten uitharden. Tijdens het doorharden zal het product namelijk krimpen, waardoor later eventueel scheurvorming kan ontstaan in de verflaag. Verf de acrylaatkit over met een watergedragen en synthetische verf.


Zwaluw Polysoft Professioneel


Dit is een snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen. De Zwaluw Polysoft Professioneel is geschikt voor de reparatie en het uitvlakken van deuken in verschillende ondergronden. Het product is goed schuurbaar.

Sorteer op sort-descending

2 producten

per pagina
loader
Bezig met laden...