Gietvloer toch laten leggen door een specialist?Ontvang een vrijblijvende offerte


Ben je geïnteresseerd in een gietvloer, epoxyvloer of vloercoating voor jouw project? Epoxywinkel.nl biedt u een vrijblijvende offerte van aangesloten partners in uw regio.

Waarom een offerte via Epoxywinkel.nl?

  • Binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).
  • Een offerte op maat met een scherpe aanbieding.
  • Wij brengen je in contact met een specialist in jouw buurt.
  • Ruim 10.000 producten op voorraad.
  • Snelle planning.


Veel gestelde vragen


Heb je nog vragen? Bel gerust tijdens kantooruren met 0900-1111567. Voor jouw hebben wij de 5 veelgestelde vragen al op een rijtje gezet.


1. Hoe lang is mijn offerte geldig?


Jouw ontvangen offerte is doorgaans 30 dagen geldig na ontvangst email.


2. Legt epoxywinkel.nl zelf vloeren?


Nee, wij leggen zelf geen vloeren. Wij focussen puur op innovatie en kwaliteit van de onze producten waarmee u in staat bent een schitterende vloer te ontwikkelen.


3. Met wie doe ik zaken als ik de offerte accepteer?


Epoxywinkel.nl is in deze de tussenpersoon. Dit betekent dat u uiteindelijk de offerte van een vloerspecialist accepteert en met die partij zaken zult doen. Wij vervullen de bemiddelingsfunctie waarbij wij uiteraard zorgdragen voor het zorgvuldig kiezen van aangesloten vloerspecialisten.


4. Wanneer is het officieel?


In eerste instantie is het natuurlijk geheel vrijblijvend. We doen u een of meerdere offertes toekomen van onze vloerspecialisten. Mocht u op een offerte positief reageren dan brengen wij in contact met de desbetreffende specialist en zal er een of meerdere projectbezoeken plaatsvinden alsmede een helemaal kloppende offerte worden opgesteld die geaccepteerd dient te worden voor de vloerenleggers aan de slag zullen gaan.


5. Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?


Jouw persoonsgegevens nemen wij serieus. Na 30 dagen verwijderen wij jouw persoonsgegevens en jouw offerte uit ons systeem. Jouw gegevens worden alleen gedeeld met derden of onze aangesloten vloerspecialisten, mits hiervoor toestemming is verkregen, na positief bericht op de voorgelegde offerte. Immers, is contact noodzakelijk voor het eindelijk kunnen leggen van de vloer door de door u gekozen vloerspecialist.