Verzendkosten & levertijdDe verzendwijze van Epoxywinkel


Van complete vloerpakketten tot giethars en van gereedschap tot viltjes voor je vloer: het assortiment van Epoxywinkel is erg uitgebreid. Daarom maken wij gebruik van verschillende vervoerders en gelden er diverse verzendtarieven. Zo kunnen viltjes gemakkelijk als brievenbus- of pakketpost worden verzonden, terwijl je chemische producten zoals een gietvloer ADR dient te verzenden. Hiervoor zijn de kosten dan ook hoger.

Op de pagina van elk product staat het bijbehorende verzendtarief en kun je zien welke vervoerder jouw bestelling thuisbezorgt.

Let op! met ons uitgebreide assortiment en nauwe samenwerking met diverse leveranciers, kunnen we ervoor kiezen om je bestelling soms in meerdere zendingen te verzenden.Afhalen in Diemen

 

Het is vanaf 2023 ook mogelijk om je product bij ons af te halen in Diemen.

De producten die je op kleur bestelt zijn maatwerk. Nadat deze zijn geproduceerd, worden deze naar ons magazijn in Diemen verzonden. Hou daarom rekening met eventuele productie- en levertijd.

Zodra jouw complete bestelling klaar ligt, dan ontvang je van ons automatisch een e-mail met de afhaalinstructies en jouw persoonlijke afhaalcode.

Als je deze mail ontvangen hebt kan je binnen onze openingstijden langskomen om jouw bestelling op te halenVerzendkosten (NL & BE)

 

Brievenbus- en pakketpost: € 3,95


Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis bezorgd.
Producten: o.a. handschoenen, RAL kleurenwaaiers, handgereedschap, onderhoudsartikelen en viltjes.
Epoxy giethars verzenden we ook als pakketpost.


ADR Verzendingen (chemische producten): € 6,95


Bestellingen boven de € 50,00 euro worden gratis bezorgd.
Chemische producten: o.a. epoxy's, egalisaties, polyesters en woonbeton.
Met uitzondering van de epoxy giethars. Uitzonderingen gratis verzenden (NL & BE)


Palletverzendingen: € 45,00


Producten: o.a. alle egaline producten of woonbeton producten. In het algemeen producten die worden gecategoriseerd als "zwaar" of "moeilijk hanteerbaar".


Lengtecollo: € 35,00


Producten: Alle lange artikelen >150cm lang zoals alle tegel en stuc profielen.

 

De Waddeneilanden


Tijdens het afrekenen van de artikelen zie je welke verzendkosten wij rekenen. Bovenstaande verzendkosten zijn uitsluitend voor het vasteland. Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven en andere levertijden. 

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?


Op de productpagina staat altijd een verwachte leverdatum vermeld. Wij, en onze aangesloten fabrikanten en partners, doen er alles aan om de verwachte leverdatum waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, proberen wij je hier altijd zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.

 

 

Overzicht verzendwijze

 

In onderstaande tabel kun je zien met welke vervoerders wij samenwerken per verzending, hoe je jouw pakket volgt en op welke dagen en tijden jouw bestelling bezorgd kan worden.Vervoerder Type verzending Maandag t/m vrijdag Zaterdag Zondag Het pakket volgen
PostNL Pakketten 09:00 - 18:00 09:00 - 17:00 Geen bezorging Track & Trace
DPD Pakket & ADR 08:30 - 18:00 08:30 - 18:00 Geen bezorging Track & Trace
Trans Mission Lengtecollo 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 Geen bezorging Track & Trace
Beekman Transport Pallet & ADR 08:00 - 17:00 Geen bezorging Geen bezorging Geen service


Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?


Op de pagina mijn bestelstatus kun je de status van je bestelling zien, je pakket traceren en je factuur uitprinten.


Krijg ik ook een Track & Trace-code?


Van alle bestellingen die geleverd worden met DPD, DHL, PostNL of Transmission ontvang je een Track & Trace-code. Dit gebeurt automatisch wanneer het pakket wordt aangemeld bij de vervoerder. Je ontvangt hiervan een apart bericht van de vervoerder.

Bij grotere bestellingen werken we met andere expediteurs die geen Track & Trace-codes aanbieden. Je krijgt in dat geval wel een berichtje wanneer je de levering kan verwachten.


Kan ik een dagdeel of tijd aangeven voor de levering van mijn bestelling?


Nee, helaas kan dat nog niet. We werken eraan om dit mogelijk te maken.


Met welke koeriersdienst wordt mijn bestelling bezorgd?


Kleine pakketten of bestellingen worden afhankelijk van de inhoud verzonden met DPD, PostNL of andere pakketdiensten. Grote pakketten of pallets worden normaliter verstuurd met een expediteur of een gespecialiseerde vervoerder. Een aantal van onze producten moeten namelijk ADR verzonden worden. Dit is een zending voor chemische goederen. Niet elke vervoerder mag deze middelen vervoeren.


Waarom zijn de ADR verzendkosten zo hoog?


Veel van onze producten dienen ADR verzonden te worden. Dit is een zending speciaal bestemd voor chemische goederen. De kosten van zo’n verzending liggen hoger dan je voor de verzending van andere producten/diensten gewend bent.

Meer informatie over ADR-transport vind je op de pagina van het RIVM.

Bezig met laden...