Verzenden

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?


Op de productpagina staat altijd een verwachte leverdatum vermeld. Wij, en onze aangesloten fabrikanten en partners, doen er alles aan om de verwachte leverdatum waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, proberen wij je hier altijd zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.


Wat zijn de verzendkosten?Niet-chemische producten: €6,95
Bestellingen boven de €50 worden gratis bezorgd.
Niet-chemische producten: o.a. handgereedschap, onderhoudsartikelen en viltjes.

Chemische producten: €35
Bestellingen boven de €500 euro worden gratis bezorgd.
Chemische producten: o.a. epoxy’s, egalisaties, polyesters en woonbeton.


Tijdens het afrekenen van de artikelen zie je welke verzendkosten wij rekenen. Verzendkosten zijn uitsluitend voor het vasteland. Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven en andere levertijden.

 

 

Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?


Op de pagina mijn bestelstatus kun je de status van je bestelling zien, je pakket traceren en je factuur uitprinten.


Krijg ik ook een Track & Trace-code?


Van alle bestellingen die geleverd worden met DPD, DHL of PostNL ontvang je een Track & Trace-code. Dit gebeurt automatisch wanneer het pakket wordt aangemeld bij de vervoerder. Je ontvangt hiervan een apart bericht van de vervoerder.
 

Bij grotere bestellingen werken we met andere expediteurs die geen Track & Trace-codes aanbieden. Je krijgt in dat geval wel een berichtje wanneer je de levering kan verwachten.


Kan ik een dagdeel of tijd aangeven voor de levering van mijn bestelling?


Nee, helaas kan dat nog niet. We werken eraan om dit mogelijk te maken.

 

 

Met welke koeriersdienst wordt mijn bestelling bezorgd?


Kleine pakketten of bestellingen worden afhankelijk van de inhoud verzonden met DPD, DHL, PostNL of andere pakketdiensten. Grote pakketten of pallets worden normaliter verstuurd met een expediteur of een gespecialiseerde vervoerder. Een aantal van onze producten moeten namelijk ADR verzonden worden. Dit is een zending voor chemische goederen. Niet elke vervoerder mag deze middelen vervoeren.

 

 

Waarom zijn de verzendkosten zo hoog?

 

Veel van onze producten dienen ADR verzonden te worden. Dit is een zending speciaal bestemd voor chemische goederen. De kosten van zo’n verzending liggen hoger dan je voor de verzending van andere producten/diensten gewend bent.

Meer informatie over ADR-transport vind je op de pagina van het RIVM.