Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

VerzendenDe verzendwijze van Epoxywinkel.nl


Van complete vloerpakketten tot giethars en van gereedschap tot viltjes voor je vloer: het assortiment van Epoxywinkel.nl is erg uitgebreid. Daarom maken wij gebruik van verschillende vervoerders en gelden er diverse verzendtarieven. Zo kunnen viltjes gemakkelijk als brievenbus- of pakketpost worden verzonden, terwijl je chemische producten zoals een gietvloer ADR dient te verzenden. Hiervoor zijn de kosten dan ook hoger.

Op de pagina van elk product staat het bijbehorende verzendtarief en kun je zien welke vervoerder jouw bestelling thuisbezorgt.Wat zijn de verzendkosten? (Nederland & België)


Brievenbuspost: € 3,95


Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis bezorgd.
Producten: o.a. handschoenen, RAL kleurenwaaiers en kleine viltjes zoals Footfixx producten.


Pakketpost: € 6,95


Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis bezorgd.
Producten: o.a. handgereedschap, onderhoudsartikelen en viltjes.


ADR Verzendingen (chemische producten): € 25,00


Bestellingen boven de € 250,00 euro worden gratis bezorgd.
Chemische producten: o.a. epoxy’s, egalisaties, polyesters en woonbeton.


Palletverzendingen: € 45,00


Producten: o.a. alle egaline producten of woonbeton producten. In het algemeen producten die worden gecategoriseerd als "zwaar" of "moeilijk hanteerbaar".


Bestel je meerdere producten? Dan betaal je alleen de bezorgkosten voor het product met het hoogste bezorgtarief. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten automatisch weergegeven.


Tijdens het afrekenen van de artikelen zie je welke verzendkosten wij rekenen. Bovenstaande verzendkosten zijn uitsluitend voor het vasteland. Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven en andere levertijden. 

De tarieven zijn uitsluitend bepaald op de kostprijs, (geen winstoogmerk) zodat we het zo voordelig mogelijk kunnen versturen.

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?


Op de productpagina staat altijd een verwachte leverdatum vermeld. Wij, en onze aangesloten fabrikanten en partners, doen er alles aan om de verwachte leverdatum waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, proberen wij je hier altijd zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.


Overzicht verzendwijze


In onderstaande tabel kun je zien met welke vervoerders wij samenwerken per verzending, hoe je jouw pakket volgt en op welke dagen en tijden jouw bestelling bezorgd kan worden.Vervoerder Type verzending Maandag t/m vrijdag Zaterdag Zondag Het pakket volgen
PostNL Brievenbus 09:00 - 18:00 09:00 - 17:00 Geen bezorging Geen service
DPD Pakket & ADR 08:30 - 18:00 08:30 - 18:00 Geen bezorging Track & Trace
Trans Mission ADR 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 Geen bezorging Track & Trace
Beekman Transport Pallet 08:00 - 17:00 Geen bezorging Geen bezorging Geen service


Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?


Op de pagina mijn bestelstatus kun je de status van je bestelling zien, je pakket traceren en je factuur uitprinten.


Krijg ik ook een Track & Trace-code?


Van alle bestellingen die geleverd worden met DPD, DHL of PostNL ontvang je een Track & Trace-code. Dit gebeurt automatisch wanneer het pakket wordt aangemeld bij de vervoerder. Je ontvangt hiervan een apart bericht van de vervoerder.

Bij grotere bestellingen werken we met andere expediteurs die geen Track & Trace-codes aanbieden. Je krijgt in dat geval wel een berichtje wanneer je de levering kan verwachten.


Kan ik een dagdeel of tijd aangeven voor de levering van mijn bestelling?


Nee, helaas kan dat nog niet. We werken eraan om dit mogelijk te maken.


Met welke koeriersdienst wordt mijn bestelling bezorgd?


Kleine pakketten of bestellingen worden afhankelijk van de inhoud verzonden met DPD, PostNL of andere pakketdiensten. Grote pakketten of pallets worden normaliter verstuurd met een expediteur of een gespecialiseerde vervoerder. Een aantal van onze producten moeten namelijk ADR verzonden worden. Dit is een zending voor chemische goederen. Niet elke vervoerder mag deze middelen vervoeren.


Waarom zijn de ADR verzendkosten zo hoog?


Veel van onze producten dienen ADR verzonden te worden. Dit is een zending speciaal bestemd voor chemische goederen. De kosten van zo’n verzending liggen hoger dan je voor de verzending van andere producten/diensten gewend bent.

Meer informatie over ADR-transport vind je op de pagina van het RIVM.