Gratis verzending van alle producten in september

Wandcoating: waar hygiëne belangrijk is

In (bedrijfs)keukens en werkplaatsen, maar ook in de hobbykamer of de kinderkamer, kan het handig zijn als de muren eenvoudig schoon te maken zijn. Een tweecomponenten wandcoating van Epoxywinkel.nl is voor deze en andere ruimtes waarin hygiëne belangrijk is, de ideale oplossing. De wandcoating kunt u eenvoudig met een roller op minerale ondergronden aanbrengen, eventueel nadat eerst een primer is aangebracht. Dit geldt met name voor zuigende ondergronden.

Wandcoating goedkoop zelf aanbrengen

Het aanbrengen van wandcoating met twee componenten is een vrij gemakkelijk te klaren klus als u de juiste stappen volgt. Het voordeel dat u daarvan heeft, is dat het veel voordeliger is om de producten online te bestelling bij Epoxywinkel.nl en het materiaal zelf aan te brengen. U hoeft dan namelijk geen duur bedrijf in te schakelen die eigen producten meeneemt en waarbij de dure werkuren uiteindelijk de kosten hoog laten oplopen. Het is dan ook een voordelige optie om de keuze te maken voor het zelf aanbrengen van een wandcoating. Het resultaat is een wand die niet alleen hygiënisch is in het gebruik, maar ook gebruiksvriendelijk in het onderhoud op het gebied van schoonmaken. U kunt meteen online een bestelling plaatsen voor de producten die u nodig hebt voor wandcoating en op een veilige manier afrekenen met iDeal. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering aan huis.

Beide soorten wandcoating bestelt u eenvoudig online via de webshop van Epoxywinkel.nl. Uw bestelling wordt dan netjes bij u aan de deur afgeleverd. U kunt dan direct zelf aan de slag met het aanbrengen van uw nieuwe wandcoating. De bijgeleverde stap-voor-stap instructies leiden u door het proces van het aanbrengen heen, maar u kunt met vragen of problemen ook terecht bij onze specialisten, via 0900 - 11 11 567. Zij helpen u ook graag bij het kiezen van de meest geschikte wandcoating en primer voor uw specifieke situatie.