Vloercoatingpakketten

Vloercoatingpakketten


Bij Epoxywinkel.nl maken we het je graag nog makkelijker met behulp van onze vloercoatingpakketten. Deze pakketten bevatten een primer en twee lagen vloercoating zodat je direct aan de slag kunt. Meet zelf de oppervlakte van je vloer op, maak een keuze uit ruim 300 (RAL-)kleuren en kies het juiste pakket op basis van de afmetingen.

Beschik je niet over alle gereedschappen die nodig zijn voor het aanbrengen van een vloercoating? Kies dan voor ons complete gereedschapspakket. Zo heb je alles in huis!

Heb je vragen over onze vloercoatingpakketten? Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Stel je vraag via info@epoxywinkel.nl of neem telefonisch contact op met een van onze specialisten. 


✔ Goedkoper dan losse materialen

✔ Hoe groter de vloer, hoe voordeliger

✔ Direct aan de slag

✔ Eenvoudig in 1 tot 3 lagen aan te brengen

✔ 300+ (RAL) kleuren

✔ Snel in huis

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

9 producten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

9 producten

4 voordelen van een vloercoatingpakket


Epoxywinkel.nl levert de doe-het-zelver alles wat nodig is om een vloercoating aan te brengen. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we complete pakketten samengesteld waarmee je thuis direct aan de slag kan.

We hebben alle voordelen voor je op een rij gezet:


Alles-in-1-pakketten


Wil je thuis direct aan de slag kunnen gaan met het aanbrengen van een vloercoating? Ga dan voor ons vloercoatingpakket. Meet de oppervlakte van je vloer op, selecteer het pakket dat past bij de afmetingen en maak een keuze uit maar liefst 300 (RAL-)kleuren. Zo ontvang jij al het benodigde materiaal.

Met het bijbehorende gereedschapspakket haal je bovendien al het gereedschap voor het aanbrengen van de vloercoating in één keer in huis.

Dankzij onze alles-in-1-pakketten hoef je dus niet meer na te denken over wat je nodig hebt.Voordeliger dan losse materialen


Als je voor een pakket kiest, ben je voordeliger uit dan wanneer je alle materialen los bestelt. Bovendien geldt: hoe groter de oppervlakte van je vloer, hoe hoger de korting.Wij doen het rekenwerk voor je


Dankzij ons pakket hoef je niet uit te rekenen hoeveel liter primer of vloercoating je nodig hebt. Je koopt namelijk een pakket aan de hand van het aantal vierkante meter van je vloer. Zo heb je altijd voldoende materiaal in huis.Snel in huis


Wij streven ernaar om alle pakketten binnen 2 tot 4 werkdagen bij jou thuis af te leveren. Zo kun je snel aan de slag met het aanbrengen van een vloercoating in jouw garage of woning.3 veelgestelde vragen


Wat is vloercoating?


Een vloercoating is een ijzersterke 2-componenten verf op basis van epoxy. Het wordt veelal gebruik in de industrie, denk aan magazijnen, garages en fabrieken. De coating is slijtvast, bestand tegen vocht, chemicaliën, vuil en stof. Hierdoor blijft je vloer jarenlang mooi en is schoonmaken een stuk eenvoudiger.Wat is het verschil tussen vloercoating en een gietvloer?


Vloercoating

Onze vloercoatings bestaan uit epoxy. Dit materiaal is hard, stug en niet flexibel. Het is bovendien slijtvast, goedkoop en daarmee geschikt voor grote oppervlaktes zoals magazijnen. Hoe dikker de epoxy of hoe meer lagen, des te sterker de vloer is en hoe meer je deze kunt belasten (zowel mechanisch als chemisch).


Polyurethaan gietvloer

Een PU gietvloer is, in tegenstelling tot een vloercoating, wel flexibel. Daarnaast oogt het luxer, loopt het comfortabel en is het duurder. Een PU gietvloer is daarom meer geschikt voor een ruimte in huis, zoals een woonkamer of keuken. Ook neemt het zijn omgevingswarmte aan en kun je het (effectief) combineren met vloerverwarming. Door de flexibele aard van PU kun je deze niet hoog belasten met palletwagens of heftrucks.


Budget gietvloerlook

Wil je de look van een gietvloer, maar de lage prijs van een vloercoating? Ga dan voor een budget gietvloerlook. Als je over een strakke ondervloer beschikt, kun je deze met een vloercoating coaten en vervolgens mat aflakken met een PU Strong topcoat.

Hierdoor krijg je dezelfde look als een PU gietvloer, maar dan een stuk voordeliger.

Let op: deze budgetversie heeft niet het comfort en de flexibiliteit van een PU gietvloer.Wat is epoxy?


Vloercoating bestaat uit epoxy. Dit is een kunststof die door een chemische reactie van vloeistof naar een vaste stof verandert. Epoxy is wel tweemaal zo sterk als beton en daarom zeer geschikt als ondergrond.

Wanneer je vloercoating bestelt, zul je twee verschillende stoffen van ons ontvangen: de epoxy zelf (de hars) en de andere stof (de harder), die de chemische reactie veroorzaakt. Het is dan ook belangrijk om deze stoffen heel goed met elkaar te mengen voordat je de coating aanbrengt.Neem contact met ons op


Als je er niet helemaal uitkomt of nog vragen hebt over onze vloercoating, neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar of stel je vraag per mail. Onze specialisten staan graag voor je klaar!