Vloertegels verven


Je keukenvloer in een handomdraai als nieuw!


Ben je die oude plavuizen meer dan zat? Kies dan voor vloerverf op je keukenvloer. Door vloerverf op je keukenvloer aan te brengen, hoef je namelijk niet de hele vloer te vervangen om je keuken er weer nieuw en fris uit te laten zien. Kies wel de juiste vloerverf voor je keukenvloer.

Een keukenvloer geef je eenvoudig een nieuwe, frisse uitstraling door de vloer te verven met vloercoating HQ. Dit kan al vanaf € 2,75 per vierkante meter.


Epoxy Vloercoating HQ

 

Keukenvloer verven met EP Vloercoating HQ


De EP Vloercoating HQ is het meest geschikte product om een keukenvloer mee te verven. Het zorgt voor een naadloze vloer die gemakkelijk te reinigen is. De coating zorgt ervoor dat de vloer krasvast en geheel vloeistofdicht wordt. Dit is ideaal voor een keukenvloer, omdat deze vloer in het gemiddelde huishouden het meest te lijden heeft van belasting, vocht en vet.


De belasting van een keukenvloer


De keukenvloer is de vloer die in het gemiddelde huishouden het meest te lijden heeft van belasting, vocht en vet. Vooral rond het fornuis, de koelkast en het aanrecht wordt de keukenvloer over het algemeen intensiever belast doordat daar staand gewerkt wordt en er regelmatig gemorst wordt met water en andere vloeistoffen.

Vanwege de hygiëne is het dan handig als je de keukenvloer weer snel schoon kunt maken. Heb je plavuizen liggen, dan kan het lastig zijn om vuil en restjes van de voegen te verwijderen. Met vloerverf op je keukenvloer heb je daar geen last meer van. Vloerverf op je keukenvloer zorgt namelijk voor een naadloos, eenvoudig te onderhouden en vloeistofdicht vloeroppervlak.

Wil je vloerverf op je keukenvloer aanbrengen zonder de plavuizen te verwijderen? Dan is het wel zaak om de plavuizen eerst op te ruwen. Plavuizen zijn namelijk vaak nogal hard en glad en dat wil een goede hechting van vloerverf op de keukenvloer nog weleens in de weg zitten. Breng na het opruwen van de plavuizen eerst een schraplaag aan voordat je gaat verven. Zo zorg je ervoor dat de voegen tussen de plavuizen netjes worden opgevuld, waardoor je straks een mooie gladde en strakke keukenvloer krijgt. Dat maakt hem extra makkelijk te onderhouden.


Kleuren vloerverf voor de keukenvloer


Het mooie van vloerverf voor je keukenvloer is dat er zo’n breed scala aan kleuren verkrijgbaar is. Je kunt dus altijd de kleur uitkiezen die het beste past bij de rest van je keuken. Ook is het mogelijk je eigen design keukenvloer te creëren door verschillende kleuren aan te brengen in kunstzinnige vlakken, motieven of patronen. Een transparante coating zorgt ervoor dat de vloerverf op je keukenvloer nog langer meegaat en leent zich bovendien uitstekend voor het toevoegen van een antislipmiddel, zodat je keukenvloer, ook als hij nat is, veilig beloopbaar blijft.

Als vloerverf voor de keukenvloer raden wij je EP Vloercoating HQ en PU Aqua top 2k aan. Deze vloerverfproducten zijn slijt- en krasvast en geheel vloeistofdicht. Wil je vloerverf voor de keukenvloer in een horecagelegenheid of bedrijfspand? Ook die kun je bij Epoxywinkel.nl aanschaffen. Neem voor meer informatie over professionele vloerverven contact op met onze medewerkers, zij kunnen je adviseren welk product in jouw situatie het meest geschikt is.