gietvloer afbeelding

Vloerverf op uw keukenvloer: in een handomdraai als nieuw!

Bent u die oude plavuizen meer dan zat? Kies dan voor vloerverf op uw keukenvloer. Door vloerverf op uw keukenvloer aan te brengen, hoeft u namelijk niet de hele vloer te vervangen om uw keuken er weer nieuw en fris uit te laten zien. Kies wel de juiste vloerverf voor uw keukenvloer.

Een keukenvloer geeft u eenvoudig een nieuwe, frisse uitstraling door de vloer te verven met vloercoating HQ. Al vanaf € 2,75 per vierkante meter.

Keukenvloer verven met EP Vloercoating HQ

De EP Vloercoating HQ is het meest geschikte product om een keukenvloer mee te verven. Het zorgt voor een naadloze vloer die gemakkelijk te reinigen is. De coating zorgt ervoor dat de vloer krasvast en geheel vloeistofdicht wordt. Dit is ideaal voor een keukenvloer, omdat deze vloer in het gemiddelde huishouden het meest te lijden heeft van belasting, vocht en vet. 

Wilt u persoonlijk advies over het verven van de keukenvloer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs via 0900 111 1567 of info@epoxywinkel.nl.


EP Vloercoating HQ
Vanaf € 2.75 p/m2 p.laag

Epoxycoating op kleur met een zeer breed toepassingsgebied. Twee-componenten, mechanisch te belasten epoxycoating op kleur. Te gebruiken als grondering, coating en sealer in vele kleuren voor vloeren die middelzwaar belast worden in de industrie en commerciële sectoren.

Bestel direct »

De belasting van een keukenvloer

De keukenvloer is de vloer die in het gemiddelde huishouden het meest te lijden heeft van belasting, vocht en vet. Vooral rond fornuis, koelkast en aanrecht wordt de keukenvloer over het algemeen intensiever belast doordat daar staande gewerkt wordt en er regelmatig gemorst wordt met water en andere vloeistoffen.

Vanwege de hygiëne is het dan handig als u de keukenvloer weer snel schoon kunt maken. Hebt u plavuizen liggen, dan kan het lastig zijn om vuil en restjes van de voegen te verwijderen. Met vloerverf op uw keukenvloer hebt u daar geen last meer van. Vloerverf op uw keukenvloer zorgt namelijk voor een naadloos, eenvoudig te onderhouden en vloeistofdicht vloeroppervlak.

Wilt u vloerverf op uw keukenvloer aanbrengen zonder de plavuizen te verwijderen, dan is het wel zaak om de plavuizen eerst op te ruwen. Plavuizen zijn namelijk vaak nogal hard en glad en dat wil een goede hechting van vloerverf op de keukenvloer nog wel eens in de weg zitten. Breng na het opruwen van de plavuizen eerst een schraplaag aan voordat u gaat verven. Zo zorgt u ervoor dat de voegen tussen de plavuizen netjes worden opgevuld, waardoor u straks een mooie gladde en strakke keukenvloer krijgt. Dat maakt hem extra makkelijk te onderhouden.

Kleuren vloerverf voor de keukenvloer

Het mooiste van vloerverf voor uw keukenvloer is dat er zo’n breed scala aan kleuren verkrijgbaar is. U kunt dus altijd de kleur uitkiezen die het beste past bij de rest van uw keuken. Ook is het mogelijk uw eigen design keukenvloer te creëren door verschillende kleuren aan te brengen in kunstzinnige vlakken, motieven of patronen. Een transparante coating zorgt ervoor dat de vloerverf op uw keukenvloer nog langer meegaat en leent zich bovendien uitstekend voor het toevoegen van een antislipmiddel, zodat uw keukenvloer ook als hij nat is veilig beloopbaar is.

Als vloerverf voor de keukenvloer raden wij u EP Vloercoating HQ en PU Aqua top 2k aan. Deze vloerverfproducten zijn slijt- en krasvast en geheel vloeistofdicht. Wilt u vloerverf voor de keukenvloer in uw horecagelegenheid of bedrijfspand? Ook die kunt u bij Epoxywinkel.nl aanschaffen. Neem voor meer informatie over professionele vloerverven contact op met onze medewerkers, zij kunnen u adviseren welk product in uw situatie het meest geschikt is.