Gietvloerpakketten

Gietvloerpakketten


Een gietvloer zelf aanbrengen is vrijwel voor iedereen - die een beetje handig is - nu makkelijk te realiseren. Dit komt door onze praktische gietvloerpakketten. Je krijgt bij het bestellen van een gietvloerpakket al het benodigde materiaal thuis afgeleverd om aan de slag te gaan. Heb je niet voldoende gereedschap in huis? Geen probleem! Wij hebben ook handige gereedschapspakketten.

Kies voor een gietvloer wanneer je een wat dikkere vloer zoekt, die bestaat uit meerdere lagen. De dikte draagt bij aan de vlakheid van het resultaat. We bieden 3 verschillende gietvloerpakketen aan: 

Een polyurethaan (PU) gietvloerpakket: wat zachter dan epoxy en ideaal voor in je woning. 
Een polyurethaan (PU) betonlookpakket: meng 2 kleuren voor een prachtige betonlook. 
Een epoxy gietvloerpakket: dankzij de harde kwaliteit is deze vloer ideaal voor in de industrie.

check Bespaar dure arbeidskosten
check Bekijk onze gietvloer instructievideo's
check Kies uit 300+ RAL-kleuren
check Ideaal voor woningen of kantoorpanden
check Binnen 3 werkdagen ontvangen 
Sorteer op sort-descending

6 producten

per pagina

Soorten gietvloerpakketten

Bij Epoxywinkel.nl kun je kiezen uit drie verschillende soorten gietvloeren:

3 voordelen van een gietvloerpakket

Maak het jezelf nog makkelijker en kies voor ons gietvloerpakket. Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje:

Kant-en-klaar

Onze gietvloerpakketten zijn kant-en-klaar, waardoor je direct thuis aan de slag kan. Meet de oppervlakte van je vloer op, selecteer het pakket dat overeenkomt met de afmetingen en maak een keuze uit meer dan 300 RAL-kleuren. Zo ontvang jij al het benodigde materiaal in huis.

Extra voordelig

Epoxywinkel.nl is de voordeligste aanbieder op het gebied van gietvloeren en vloercoatings. Kan het nog voordeliger? Zeker! Kies voor onze pakketten en maak gebruik van de stapelkorting!

Snel aan de slag

Wij streven ernaar om alle pakketten binnen 2 tot 4 werkdagen bij jou thuis af te leveren. Jij kan dus snel aan de slag met het aanbrengen van je gietvloer!

Gietvloer schoonmaken

Je maakt een gietvloer eenvoudig en snel stof- en vuilvrij maken met een stofzuiger. Daarna kun je de gietvloer afnemen met een vochtige microvezeldoek, zonder zeep. Wacht tot de vloer droog is voordat je er weer overheen loopt.

Gietvloer onderhouden

Het is belangrijk om je gietvloer te beschermen tegen krassen. Zo kun jij jarenlang genieten van een prachtige vloer. In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende producten die ervoor zorgen dat je gietvloer in topconditie blijft.

Stop vuil met een entreemat

Zand en vuil kunnen op je vloer komen en deze beschadigen. Met een entreemat voorkom je dat dit gebeurt! Als je naar binnen loopt, blijft het grootste gedeelte van het vuil achter in de mat.

Beschermende viltjes

Schuivende stoelen, tafels en andere meubels kunnen zorgen voor vervelende krassen op je vloer. Gebruik daarom viltjes. Bij Epoxywinkel.nl heb je de keuze uit verschillende maten voor diverse stoel- en tafelpoten - zelfs voor sledes. Voor bureaustoelen bieden wij ook speciale, zachte zwenkwielen.

Altijd de laagste prijs

Bij Epoxywinkel.nl vind je een mooie gietvloer voor de allerlaagste prijs. Heb je ergens anders goedkopere gietvloerproducten gezien? Wij passen onze prijs voor je aan en doen je een mooi aanbod.

Maatwerk pakketten

Ben je op zoek naar een maatwerk pakket? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Een gietvloer aanleggen: zo doe je dat

Bespaar op arbeidskosten en leg zelf je gietvloer aan. Om je te helpen, hebben we een overzichtelijke handleiding gemaakt, inclusief alle benodigdheden en tips. Zo kun je stap voor stap zelf je PU gietvloer aanleggen.

Naar stappenplan

9 veelgestelde vragen over een gietvloer aanbrengen

1. Hoe leg ik een gietvloer?

Wanneer je een gietvloerpakket bij ons koopt, ontvang je ook een handleidingzodat je zelf aan de slag kunt gaan. Wil je het stappenplan toch nog een keer goed doorlopen met ons? Bekijk dan deze handige instructievideo!

Aanbrengen Epoxy Gietvloer

2. Hoelang moet een gietvloer drogen?

Wanneer je gietvloer aangebracht is, kun je het best de eerste 24 uur de ruimte vermijden. Zo voorkom je dat er haren of stof in de topcoat terechtkomen.

Na 1 dag mag je de vloer betreden met sokken en na 3 dagen kun je de ruimte voorzichtig weer in gaan richten.

3. Hoe dik moet een gietvloer zijn?

Ondanks de verschillende lagen van een gietvloer, zal deze uiteindelijk maar enkele millimeters dik zijn. Een PU gietvloer, gemaakt voor particulier gebruik, is gemiddeld 3-5 mm dik. Een epoxy gietvloer, gemaakt voor industrieel gebruik, is gemiddeld 2-3 mm dik.

4. Hoeveel kost een gietvloer aanbrengen?

Een gietvloer zelf aanbrengen is vele malen goedkoper dan wanneer je dit laat uitbesteden. Het duurt gemiddeld een aantal dagen voordat de gietvloer ligt. Over deze periode zou je normaal gesproken arbeidsloon betalen. Bij Epoxywinkel.nl betaal je alleen de materiaalkosten, waardoor je veel voordeliger uit bent.

5. Wat kost een gietvloer per m2?

Bij Epoxywinkel.nl koop je een gietvloerpakket al vanaf € 35/m² in. Hoe meer vierkante meters je bij ons afneemt, hoe lager de prijs uitvalt. Bovendien zijn wij altijd de voordeligste!

6. Wat kost een gietvloer in de badkamer?

Wist je dat, wanneer je een gietvloer in de badkamer door een professional laat leggen, je vooral betaalt voor de arbeidskosten? Als je zelf aan de slag gaat, bespaar je dus veel geld. Een gemiddelde badkamer is 8 á 9 vierkante meter. Dat betekent dat je bij Epoxywinkel.nl al vanaf € 280,- een nieuwe gietvloer in je badkamer hebt.

7. Wanneer mag ik op mijn gietvloer lopen?

Na het aanbrengen van de laatste laag kun je de vloer na 24 uur voorzichtig betreden met sokken. Na 3 dagen kun je de ruimte weer in gaan richten. Wees de eerste week nog extra voorzichtig met je nieuwe gietvloer!

8. Kan een gietvloer over tegels aangebracht worden?

Dat kan, zolang de tegelvloer maar egaal genoeg is. Schuur de tegelvloer eerst op om deze egaal te maken en de glazuurlaag te verwijderen. Op deze manier kan de primer zich aan de tegels hechten. Let er ook op dat de tegelvloer volledig strak gelegd is en ook de voegen geëgaliseerd zijn. Indien er losse tegels zijn, voegen met scheuren of andere onregelmatigheden, kan een kleine egalisatielaag oplossing bieden.

Wordt je vloer te dik door het egalisatiemiddel? Dan zul je de tegels moeten verwijderen.

9. Kan een gietvloer op hout aangebracht worden?

Een houten ondervloer is minder geschikt, omdat deze vaak ongelijker en minder egaal is dan andere vloeren. Bovendien zet hout uit, waardoor er scheuren in de gietvloer kunnen ontstaan. Meestal is het daarom dan ook gemakkelijker om de houten vloer te verwijderen voordat je een gietvloer aanbrengt.

loader
Bezig met laden...