Topcoats

Topcoat


Wil je gaan voor een optimaal resultaat? Werk je gietvloer of vloercoating dan af met een topcoat. Deze heeft een matte afwerking, beschermt je vloer tegen verkleuring en is slijtvast. Hierdoor kun je langer genieten van jouw mooie gietvloer of vloercoating.

Bovendien kun je een topcoat, dankzij de handige instructies van Epoxywinkel.nl, gemakkelijk zelf aanbrengen.

check Altijd de allerlaagste prijs
check Productie vanuit eigen fabriek
check Platform met bekende merken
check Jarenlange ervaring
check Binnen enkele dagen in huis
Sorteer op

15 producten

per pagina

Voordelen van een topcoat?


✔ Matte afwerking van je vloer
✔ Extra bescherming tegen verkleuring
✔ Slijtvast
✔ Transparant of kleurDe perfecte afwerking voor je gietvloer of vloercoating


Epoxywinkel.nl heeft alles in huis zodat jij direct thuis zelf aan de slag kan gaan met het aanbrengen van een topcoat. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit producten van topkwaliteit en onze specialisten zijn voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Wist je dat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben op het gebied van gietvloeren en vloercoating?

Een topcoat zorgt voor een matte afwerking van je vloer, beschermt deze tegen verkleuring door UV-licht en is bovendien slijtvast. Je kunt kiezen voor uit een transparante topcoat, maar kunt ook gaan voor een variant in een kleur naar keuze. Zo bieden wij meer dan 300 (RAL-)kleuren aan.Bescherm je vloer met een topcoat


Met een topcoat bescherm je je vloer tegen krassen. Toch zijn er nog een aantal dingen die je zelf kunt doen, om zo lang mogelijk te genieten van je gietvloer of vloercoating.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij ons. Bekijk hier ons assortiment

  • Leg een entreemat bij je voordeur. Zo verminder je de kans op vuile en natte vlekken van schoenen.
  • Plaats viltjes onder de poten van je meubels. Hierdoor voorkom je onnodige krassen.

Toepassingen van een topcoat


Een topcoat is onmisbaar als je optimaal wil genieten van je gietvloer of vloercoating. Het is geschikt voor vele ruimtes en toepassingen, waaronder:

✔ Woningen
✔ Winkels
✔ Kantoren
✔ Doe-het-zelf zaken
✔ Showrooms
✔ Groot- en detailhandel
✔ EntreesWij staan voor je klaar


Heb je vragen over het aanbrengen van een topcoat? Onze experts hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bel tijdens kantoortijden met onze klantenservice of stuur een e-mail.Naar contactpagina
Bezig met laden...