Bestel artikelen van Pallmann

Pallmann logo

Over Pallmann


Ben je op zoek naar producten voor je parketvloer? Dan ben je bij Pallmann aan het juiste adres! Pallmann is namelijk een professional op het gebied van afwerkingsproducten voor houten vloeren. Met meer dan 100 jaar ervaring biedt de expert voor elke laag van de vloer een assortiment met op elkaar afgestemde producten.

Van ondergrondvoorbereiding tot parketlijmen en van verzorgende lakken en oliën tot het reinigen van parketvloeren. Kortom: Pallmann heeft alles voor jouw parketvloer.Alles voor parket

 

Pallmann Magic Oil Care


Pallmann Magic Oil Care is een onderhoudsmiddel speciaal voor vloeren die zijn geimpregneerd met Soyabase Plus en Pallmann Magic Oil 2K. Deze olie beschermt de vloer en zorgt er zo voor dat deze nog langer mooi blijft. Jouw vloer blijft dus in topconditie! Voor het beste resultaat, raden wij je aan de vloer eerst te reinigen met Pallmann Clean.

✔ Direct klaar voor gebruik
✔ Brengt gemakkelijk aan
✔ Waterafstotend en slijtvast


Kleur je parket met Pallmann Pall-X 333


De X333-serie van Pallmann is een 2-componenten olie die hout een natuurlijke en intensieve, warme kleur geeft. Kies uit verschillende tinten en past de afwerking zo aan bij jouw interieur en smaak.

✔ Accentueert de houtkleur en -structuur
✔ Gemakkelijk aan te brengen
✔ Geschikt voor parket op vloerverwarming

loader
Bezig met laden...