Antislip vloer

Antislip vloer


Een natte vloer kan glad zijn en je kunt hier gemakkelijk over uitglijden. Om dit te voorkomen, is het verstandig om gebruik te maken van antislip coating. Dit maakt de ondergrond stroef en hierdoor kun je veilig over een natte vloer lopen. Een antislip vloer is dan ook voornamelijk geschikt voor ruimtes waar mensen met natte schoenen lopen, zoals een entreehal of in een vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken.

Een antislip vloer zorgt voor extra veiligheid. Gelukkig kun je dit met de producten en handleidingen van Epoxywinkel.nl gemakkelijk zelf doen. Profiteer daarom van onze voordelen:

check Voordeligste aanbieder
check Deskundig advies op maat
check Uitsluitend A-merken
check Snelle levering
Sorteer op

11 producten

per pagina

Zo maak je een antislip vloer


Er zijn twee manieren om een vloercoating antislip te maken, elk voor andere ruimtes:Keuken- of badkamervloer antislip maken


Een vloercoating antislip maken doe je door een antislipmiddel toe te voegen als je de vloer gaat coaten. Epoxywinkel adviseert ADD 250 Antislippoeder te gebruiken. Dit is een poeder op basis van polymeerkorrels en is geschikt voor gebruik in keukens en badkamers. Bijkomend voordeel: de ADD 250 is door de fijne korrel zowel veilig als makkelijk schoon te maken.Buitenruimte of hellingbaan antislip maken


Je kunt een epoxy vloercoating ook antislip maken door de toplaag in te strooien met kwartszand. Dit wordt vaak gebruikt om een vloercoating in een buitenruimte of op bijvoorbeeld een hellingbaan te voorzien van een stroeve toplaag.

Tip voor een antislip vloer


Om ervoor te zorgen dat de vloer eenvoudig schoon te maken blijft, kun je het antislipmiddel beter niet door de bovenste laag van de vloercoating mengen. Doe dit door de laag daaronder. Hierdoor komt het antislipmiddel wel voldoende door de bovenlaag heen om deze stroef te maken, maar niet zodanig dat het dweilen van de vloer onmogelijk wordt.Hulp nodig?


Als je er niet helemaal uitkomt of nog vragen hebt over onze antislip vloeren, neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar of stel je vraag per mail. Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Bezig met laden...