Bestel Kip Tape

Kip Tape

Over Kip tape


Kip GmbH is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van tapes en is al meer dan 40 jaar met succes op de markt vertegenwoordigd. Het uitgebreide assortiment bestaat uit tapes en professionele oplossingen voor het schilders- en stukadoorvak, maar ook voor de meer geavanceerde bouwindustrie. Bij ons vind je een geschikt product van Kip voor iedere klus waarbij je moet afplakken en afdekken. 


Kwalitatieve tape voor elke klus


Er zijn verschillende soorten Kip tape, elk weer geschikt voor een specifieke klus.Maar welke Kip tape heb je eigenlijk nodig? Wij geven je een greep uit het aanbod en lichten enkele soorten Kip afplaktape toe:

  • Kip masking tape

  • Kip tape Ultra Sharp

  • Kip FineLine tape Washi-Tec

  • Kip tape afplakband

 

Welke Kip tape kies jij?


Je kiest het type Kip tape dat jij nodig hebt op basis van de ondergrond en de duur van jouw project. De kleefduur van de soorten schilderstape varieert, ga daarom vooraf na hoelang de Kip tape moet blijven plakken. Gaat het om dagen, weken of zelfs maanden? Hoe sterker de hechting van de afplaktape, des te langer de kleefduur. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de ondergrond glad, ruw of stoffig is.

 

Alle soorten tape

Afplakken met Kip masking tape


Kip masking tape is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals kunststof kozijnen, hout en glas.Deze afplaktape heeft een uitstekende kleefkracht, een hoog hechtvermogen en is vochtbestendig.  In ons productoverzicht kun je zien voor welke ondergrond ieder type Kip masking tape geschikt is. De tape is enkelzijdig klevend en kun je gemakkelijk met de hand afscheuren.

 

Kip FineLine tape Washi-Tec


Wil je een kleurvlak op de muur schilderen of ga je voor een hoge lambriseren van verf? Gebruik dan FineLipe tape Washi-Tec van Kip. Hiermee kun je scherpe verflijnen maken op gladde en licht ruwe ondergronden. De tape kun je bovendien makkelijk verwijderen zonder de muur te beschadigen.

 

Kip tape afplakband

 

Afplakband is geschikt om je muur en meubels in de ruimte te beschermen tegen de coating. Voor je aan de slag gaat moet je zorgen dat je de onderdelen die niet gecoat worden goed beschermt. Dat doe je natuurlijk met de hoogwaardige kwaliteit schilderstape van Kip.   Natuurlijk blijft het ook belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan als je gaat coaten, maar met behulp van de afplakband van Kip zorg je in ieder geval voor strak vakwerk.


Afdekken met Kip masking tape


Kip heeft niet alleen allerlei soorten tape voor afplakken maar ook materialen om mee af te dekken, waaronder het MASKING-TEC® Kip Masker met masking tape. Deze is verkrijgbaar in verschillende groottes (2700 mm of 550 mm) en kun je voor bijna elke ondergrond in huis gebruiken. Als je thuis gaan verven, dan wil je natuurlijk niet je vloer beschadigen. Voor het snel en makkelijk afdekken van grote oppervlakken raden wij daarom Kip Masker met masking tape aan. De Kip Maskers zijn een combinatie van tape met folie en tape met papier die je helpen om allerlei oppervlakken op een handige manier af te dekken.

 

Bezig met laden...