Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Kip Tape

Kip Tape

Over Kip Tape


Kip GmbH is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van tapes en is al meer dan 40 jaar met succes op de markt vertegenwoordigd. Het uitgebreide assortiment bestaat uit tapes en professionele oplossingen voor het schilders- en stukadoorvak, maar ook voor de meer geavanceerde bouwindustrie.


Kwalitatieve tape voor elke klus


Er zijn verschillende soorten Kip tape, elk weer geschikt voor een specifieke klus. Wij geven je een greep uit het aanbod:


Kip masking tape


Kip masking tape is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals kunststof kozijnen, hout en glas. De tape is enkelzijdig klevend en kun je gemakkelijk met de hand afscheuren.Alle soorten tape

 

Kip FineLine tape Washi-Tec


Wil je een kleurvlak op de muur schilderen of ga je voor een hoge lambriseren van verf? Gebruik dan FineLipe tape Washi-Tec van Kip. Hiermee kun je scherpe verflijnen maken op gladde en licht ruwe ondergronden. De tape kun je bovendien makkelijk verwijderen zonder de muur te beschadigen.


Kip Masker met masking tape


Als je thuis gaan verven, dan wil je natuurlijk niet je vloer beschadigen. Voor het snel en makkelijk afdekken van grote oppervlakken raden wij daarom Kip Masker met masking tape aan. Deze is verkrijgbaar in verschillende groottes en kun je voor bijna elke ondergrond in huis gebruiken.


Afplakband


Afplakband is geschikt om je muur en meubels in de ruimte te beschermen tegen de coating.

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 32 resultaten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 32 resultaten