Scratch no More

Scratch no More

Over Scratch no More


Bescherm je mooie gietvloer of vloercoating tegen krassen. Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Het assortiment is ruim, waardoor er voor elke stoel- of tafelpoot wel een passend product is.


Beschermdoppen van Scratch no More


Voorkom krasschade en bescherm je vloer met de beschermdoppen van Scratch no More.

✔ Een compleet systeem voor bijna alle meubelen
✔ Je hoeft de producten slecht 1 keer te monteren
✔ Gegarandeerd krasvrij
✔ De losse beschermvoetjes voor tafel- en stoelpoten zijn eenvoudig en snel te verwisselen
✔ Het Scratch no More beschermvoetje is gemaakt van Polycarbonaat, dit is vele malen duurzamer dan vilten vloerbescherming
✔ Alle beschermvoetjes zijn geluiddempendVloerbeschermingsproducten

 

Vloerbeschermers geschikt voor alle stoelen en tafels

Scratch no More heeft beschermvoetjes voor de meestvoorkomende stoel- en stafelpoten. Van rechthoekige sledebuizen tot wieltjes en van holle poten tot alle houten en kunststofpoten. Hier vind je alle soorten en maten vloerbescherming voor de meest uiteenlopende pootvormen. Bekijk het volledige assortiment vloerbescherming van Scratch no More en kies de vorm die bij de poten van jouw meubels aansluit voor ideale bescherming tegen krassen. Vloerbeschermers en viltjes zijn een belangrijk onderdeel van vloeronderhoud. Op jouw vloer komen geen krassen meer!

Geschikt voor alle stoelen en tafels


Scratch no More heeft beschermvoetjes voor de meestvoorkomende stoel- en stafelpoten. Van rechthoekige sledebuizen tot wieltjes en van holle poten tot alle houten en kunststofpoten.

 

Geen krassen meer dankzij Scratch no More

Dankzij Scratch no More zijn krassen verleden tijd. Je beschermt jouw gegoten vloeren optimaal tegen krassen met de duurzaam geproduceerde vloerbeschermers van dit topmerk. Met behulp van de Scratch no More producten voor vloerbescherming houd je jouw gietvloer absoluut krasvrij en geniet je bovendien van de geluiddempende werking van de viltjes en beschermvoetjes voor meubels. Je hebt dus geen last meer van krassen of storende schraapgeluiden op jouw mooie vloer.

 

Levensduur Scratch no More producten

De vloerbescherming van Scratch no More heeft vergeleken met andere merken een zeer lange levensduur. Bij correct gebruik en regelmatig onderhoud gaan de beschermvoetjes ongeveer 2 jaar mee. Je monteert het basisdeel van de beschermdoppen één keer, daarna hoef je alleen de beschermvoetjes om de 2 jaar te vervangen. Door de beschermdoppen voor meubels regelmatig te stofzuigen, af te nemen met een doekje of door de beschermvoetjes af te borstelen blijven ze in uitstekende staat. Zo gaat de vloerbescherming van Scratch no More het langste mee.

 

Welke Scratch no More vloerbescherming heb je nodig?

Weet je niet exact welke Scratch no More vloerbescherming het beste bij jouw meubels of gietvloer past? Dan staan wij voor je klaar om advies te geven. Neem contact met onze klantenservice op en bespreek jouw situatie met een deskundige. Onze behulpzame vakmensen staan je graag te woord en denken met je mee over de meest geschikte krasbescherming voor jouw situatie.

 

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

25 producten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

25 producten