Gratis verzending van alle producten in september

Verf

Verf is een verzamelnaam voor allerlei verfsoorten en het is dan ook belangrijk om met het gebruiksdoel rekening te houden. De ene soort verf is bijvoorbeeld voor hele andere doeleinden geschikt dan een ander soort. Als het bijvoorbeeld gaat om het verven van een vloer dan is een standaardverfsoort daar niet echt geschikt voor. Een speciale soort verf, zoals coating echter weer wel. In dat opzicht hebben wij andere soorten beschikbaar die veel beter zijn dan verf als het gaat om de vloerafwerking. U kunt dan onder meer denken aan gietvloeren, vloercoating, epoxyvloeren en zelfs aan woonbeton. Klik hier.

Verf voor de vloer

Verf voor de vloer dient over bijzondere eigenschappen te beschikken om als geschikt te kunnen worden aangemerkt. De verfsoort dient namelijk zeker tegen een stootje te kunnen, want anders is er geen sprake van een duurzame vloeroplossing. Er zijn voor verschillende soorten ondergronden uiteraard uiteenlopende verfsoorten verkrijgbaar. Een vloercoating is bijvoorbeeld een uitstekende oplossing als het gaat om het coaten van een betonnen ondergrond in een werkplaats of garage. Epoxyvloer is dan weer een zeer sterk vloersysteem dat een hele brede toepassing kent.

Verf voor speciale toepassing met unieke eigenschappen

Gewone verf volstaat niet als het gaat om een speciale toepassing met unieke eigenschappen. In dat geval er beter naar een andere oplossing worden gekeken die Epoxywinkel.nl uiteraard beschikbaar heeft. U kunt de verschillende producten bekijken en op basis daarvan de beste vloeroplossing kiezen. Daarbij bieden wij u bovendien nog meerdere keuzes als het gaat om het aanbrengen van een gietvloer.

3 opties voor uw bestelling

Indien u op zoek bent naar verf of naar de ideale vloerafwerking die het beste past bij uw budget kunt u bij Epoxywinkel.nl uit drie opties een keuze maken. Het is namelijk mogelijk om per benodigd aantal m2 een bestelling te plaatsen. Daarnaast kun u per blik bestellen of kunt u de aanbrengen van de vloerafwerking volledig uitbesteden.