Mapei Colorite Performance 5KG

Langdurige bescherming Muurverf voor binnen en buiten Breed scala aan kleuren

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
Omschrijving
check Langdurige bescherming
check Muurverf voor binnen en buiten
check Breed scala aan kleuren
Artikel nr. MAP_7V-05
minus plus

Omschrijving / Mapei Colorite Performance 5KG

TOEPASSING

Het verven van bestaande en nieuwe oppervlakken en oppervlakken die al geverfd zijn, om de ondergrond een mooi, glad uiterlijk te geven en om het oppervlak te beschermen tegen invloeden van buitenaf en tegen zonlicht. Dankzij de speciale samenstelling van het product is het bijzonder geschikt voor het verven van alle cementoppervlakken of oppervlakken op kalk- of gipsbasis die een langdurige, duurzame bescherming nodig hebben en tevens goed waterafstotend en dampdoorlatend moeten zijn. Voorbeelden van toepassingen:

  • Het verven van alle soorten cement- of kalkpleisters, zowel bestaand als nieuw, mits deze goed stevig en uitgehard zijn en goed vastzitten aan de ondergrond.
  • Het verven van bestaand schilderwerk en oude plastische of minerale coatinglagen die goed aan de ondergrond vastzitten.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Colorite Performance is een muurverf voor binnen en buiten, samengesteld uit niet-verzeepbare, zuivere acrylhars in waterige dispersie. Colorite Performance is bestand tegen alle klimaatomstandigheden, is niet gevoelig voor de inwerking van smog, zout of zonlicht en zorgt voor een duurzame bescherming van de ondergrond. Colorite Performance hecht uitstekend op alle soorten pleisterwerk en op goed hechtend, bestaand schilderwerk. Colorite Performance is tevens geschikt voor metselwerk binnenshuis en, na behandeling met Malech, voor bestaand schilderwerk, mits het stevig is en goed vastzit. Colorite Performance beschermt de ondergrond, geeft het een mooi, gelijkmatig, zijdeachtig uiterlijk en is verkrijgbaar in een in een breed scala aan kleuren die kunnen worden verkregen met het ColorMap® automatisch kleursysteem.

VERBRUIK

Het verbruik wordt sterk beïnvloed door de absorptie en ruwheid van de ondergrond, de kleur van de aangebrachte verf en de gebruikte applicatietechniek. Onder normale omstandigheden is het verbruik over het algemeen 0,3-0,4 kg / m2 (voor twee lagen van het product).

Meer informatie

Artikel nr.MAP_7V-05
MerkMapei

Product bijlagen

loader
Bezig met laden...