Woonbetonpakketten

Woonbetonpakketten


Ga zelf aan de slag met het aanleggen van woonbeton. Wist je dat je daardoor veel geld bespaart? Je betaalt namelijk geen arbeidskosten. Gelukkig is het aanleggen van woonbeton niet zo moeilijk als je denkt. Als je ons stappenplan volgt, kun ook jij het zelf!

Maak het jezelf nog makkelijker en kies voor ons kant-en-klare woonbetonpakket. Het enige wat je hoeft te doen is de oppervlakte van je vloer op te meten en het passende pakket te selecteren. Zo heb jij alles in huis om aan de slag te gaan.

Mis je nog een aantal gereedschappen? In ons gereedschapspakket vind je alles wat je nodig hebt!

Wij van Epoxywinkel.nl staan voor kwaliteit en expertise. Als je voor ons kies, profiteer je van veel voordelen:

check Wij bieden altijd de allerlaagste prijs
check Wij produceren vanuit eigen fabriek
check Enkel A-merken
check Onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring
check Binnen een paar dagen in huis
check Verzekerd van topkwaliteit
Sorteer op sort-descending

5 producten

per pagina

Waarom een woonbetonpakket?

Ben jij een doe-het-zelver of een professional? Epoxywinkel.nl levert alles wat nodig is om een woonbetonvloer aan te brengen. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we complete pakketten samengesteld waarmee je thuis aan de slag kan. We hebben alle voordelen voor je op een rij gezet:

Alles-in-1

Wil je thuis direct aan de slag kunnen gaan met het aanbrengen van een woonbetonvloer? Ga dan voor ons woonbetonpakket. Meet de oppervlakte van je vloer op, selecteer het pakket dat past bij deze afmetingen en maak een keuze uit meer dan 300 (RAL-)kleuren. Zo ontvang jij al het benodigde materiaal in huis. Mis je nog gereedschap? In ons kant-en-klare gereedschapspakket zit alles wat je nodig hebt! Zo weet je zeker dat jij klaar bent om zelf je woonbetonvloer aan te brengen.

3 voordelen van een woonbeton vloer

Het stoere uiterlijk van een betonnen vloer, maar het gemak van woonbeton. Wij vertellen je waarom een vloer van woonbeton een goede keuze is.

1. Makkelijk te onderhouden

Een woonbetonvloer is geschikt voor alle ruimtes in huis, stoot vuil en stof af en is naadloos. Hierdoor is de vloer ontzettend makkelijk te onderhouden. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen.

2. Loopt comfortabel

Een betonnen vloer is hard en kil, maar woonbeton heeft juist een zacht karakter en is flexibel. Hierdoor loopt de vloer prettig en comfortabel.

3. Geschikt voor vloerverwarming

Nooit meer koude voeten! Een woonbetonvloer kun je namelijk prima combineren met vloerverwarming. Zo voelt je huis altijd warm aan.

Wat is het verschil tussen een betonnen vloer en woonbeton?

Op het eerste oog lijken een betonnen vloer en woonbeton niet veel van elkaar te verschillen. Toch heeft een woonbetonvloer meer voordelen. Wij leggen het je uit.

Een woonbetonvloer is flexibeler

Een vloer van beton is sterk, maar totaal niet flexibel. Hierdoor zijn de kansen op scheuren groter. Een woonbeton vloer is juist wel licht elastisch en voelt daardoor comfortabeler en is ook geschikt voor vloerverwarming.

Woonbeton is minder vlekgevoelig

Als je morst op een betonnen vloer, zul je dit al snel zien. Een vloer van woonbeton heeft vuilafstotende kenmerken en is makkelijk schoon te maken. Daarom is deze vloer ook geschikt om in de keuken te leggen.

Aanbrengen Basebeton
loader
Bezig met laden...