Epoxy primer

Epoxy primer


Ga je zelf een gietvloer, vloercoating of epoxyvloer aanbrengen? Dan is een primer onmisbaar. Dit zorgt namelijk voor de verbetering van hechting en voorkomt dat de vloerverf niet in de ondervloer wordt gezogen. Wij hebben een breed assortiment en voor elke vloer de juiste primer.

Ga zelf aan de slag met behulp van de producten en het advies van Epoxywinkel.nl en profiteer van onze voordelen:


Epoxy Primer aanbrengen?
check Altijd de laagste prijs
check Deskundig advies op maat
check Uitsluitend A-merken
check Advies op maat
check Snelle levering
Sorteer op

Producten 1-20 van 21

per pagina

Epoxy primer op poreuze vloeren


Een epoxy primer is voor betonnen vloeren wat grondverf voor houten oppervlakken is. Het zorgt ervoor dat de uiteindelijke vloerverf niet in het beton gezogen wordt. Beton kan namelijk erg poreus zijn en een zuigende werking hebben. Als je de vloerverf dus rechtstreeks zou aanbrengen, zou die in de vloer gezogen worden. Hierdoor moet je meer lagen vloerverf aanbrengen. Voorkom dit en maak gebruik van een epoxy primer.Epoxy primer op gladde vloeren


Op een te harde of te gladde ondergrond kan vloerverf niet goed hechten. Verf zal eerder loslaten, gaan schilferen en bladderen. Een epoxy primer hecht wel goed aan de ondervloer en vormt een schakel tussen de vloer en de verflaag.Epoxy primer aanbrengen? Let hierop!


Door het aanbrengen van een epoxy primer op je ongeverfde betonnen vloer bespaar je zowel geld als tijd. Voordat je deze laag aanbrengt, moet je wel je ondervloer goed voorbereiden. Dit betekent dat je alles stof- en vetvrij maakt, beschadigingen en eventueel betonrot repareert. Daarna schuur je de vloer mooi glad. Hierdoor krijg je het mooiste resultaat.Is je vloer vlak?


We adviseren een vlakke ondervloer. Beschadigingen dien je te repareren en verf- en lijmresten schuur je weg. Epoxywinkel.nl heeft alles in huis voor de reparatie van een ondergrond. Bekijk hier ons assortiment.Vragen over onze epoxy primer?


Als je er niet helemaal uitkomt of nog vragen hebt over onze epoxy primers, neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar of stel je vraag per mail. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen je graag verder.

Bezig met laden...