Mapei Primer MF

€ 104,65
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 2 werkdag(en)
Omschrijving:
check Op betonplaten en dekvloeren met een hoog vochtgehalte
check Oplosmiddelvrij
check Primer voor vochtgevoelige vloerbekleding
Merken waar wij trots op zijn

TOEPASSING

Op betonplaten en dekvloeren met een hoog vochtgehalte en een hoge pH-waarde, alvorens hierop vochtgevoelige vloerbekledingen, zoals hout, rubber of vinyl, worden aangebracht. Primer MF kan worden toegepast op ondergronden met een vochtigheid tot 6% CM (gemeten met een chemische hygrometer - UNI 10329) of een relatieve vochtigheid tot 100% (ter plaatse gemeten met een hygrometrische sonde - ASTM F2170 - BS 8203). Daarnaast kan het gebruikt worden om losse en/of verzwakte delen te verstevigen.

Voorbeelden van toepassingen

  • Het oplossen van vochtgerelateerde problemen bij betonvloerplaten of cementdekvloeren, alvorens hierop een vochtgevoelige vloerbekleding wordt aangebracht.
  • Het verstevigen van zwakke cementondergronden.
  • Stofwerende behandeling van losse onderlagen van cement of droog gips.
  • Bindmiddel bij vermenging met kwarts voor de bereiding van een synthetische mortel voor kleine egalisatie- en herstelwerkzaamheden.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Primer MF is een oplosmiddelvrij tweecomponenten product met een lage viscositeit, dat bestaat uit epoxyhars met 100% vaste stof en zeer goed doordringt in de poriën in de ondergrond. Dankzij de totale afwezigheid van oplosmiddelen is Primer MF niet-ontvlambaar. Bovendien draagt het product slechts in zeer lichte mate de geur die typisch is voor producten op harsbasis. Daarom is het goed te gebruiken op bouwplaatsen in de buurt van woon- en werkomgevingen (bijv. appartementen, scholen, kantoren, enz.). Nadat Primer MF is aangebracht en de harsen zijn gepolymeriseerd, is de doorlatendheid van de ondergrond sterk gereduceerd terwijl de ondergrond tegelijkertijd intact, sterker en slijtvaster is geworden.

VERBRUIK

0,200-0,400 kg/m2 per laag, afhankelijk van de oneffenheid en de zuiging van de ondergrond (7,5 tot 15 m2 per eenheid van 6 kg).

Meer informatie
Artikel nr.MAP_241106+241506
MerkMapei
Verpakking van KGS6.00 kg