Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming


Wanneer je aan de slag gaat met het aanbrengen van een vloercoating, gietvloer of garagevloercoating, kun je het best beschermende kleding dragen. De stoffen die in de epoxy en polyurethaan zitten, kunnen namelijk de huid irriteren. Draag daarom, naast een shirt met lange mouwen en een lange broek, ook handschoenen.

check Bespaar op arbeidskosten
check Doe het zelf met de hulp van onze experts
check Bekijk onze handige instructievideo’s
check Uitsluitend A-merken
check Binnen enkele dagen in huis
Sorteer op sort-descending

19 producten

per pagina

Je huid beschermen: draag handschoenen

Als je met epoxy of polyurethaan gaat werken, is het belangrijk om niet alleen je armen en benen te beschermen, maar ook je handen. De stoffen in deze middelen kunnen namelijk de huid irriteren. Onze handschoenen bieden bescherming, maar zijn tegelijkertijd flexibel genoeg zodat je gemakkelijk aan de slag kan gaan met het verwerken van de coating. Ga je meerdere lagen vloercoating aanbrengen? Neem dan een paar handschoenen per laag!

Bescherm je handen

Draag lange bedekkende kleding

Om er voor te zorgen dat je geen epoxy op je huid geplakt krijgt is het sterk aan te raden om epoxy te verwerken in lange kleding. Bij voorkeur oude kleding want ook als je epoxy op je kleding krijgt krijg je epoxy er niet meer uitgewassen. Krijg je het toch op je huid dan direct wassen met veel water en zeep. Voor overige aanbevelingen raadpleeg altijd het product en veiligheidsinformatieblad

Ontlast je knieën

Ontdek onze hoogwaardige knieberschermers, speciaal ontworpen voor het aanbrengen van epoxy en polyurethaan gietvloeren. Geef uw knieën de bescherming die ze verdienen tijdens vloerprojecten. Onze knieberschermers combineren comfort, duurzaamheid en functionaliteit, zodat u met vertrouwen kunt werken en uw vloeren perfect kunt afwerken. Ervaar nu het verschil dat de juiste kniebescherming kan maken!

Ontdek onze Kniebeschermers

Adembescherming

Naast het dragen van beschermende kleding en handschoenen is het bij het verwerken van vloercoating ook belangrijk om de ruimte goed te ventileren. Hoewel onze coatings nagenoeg reukloos zijn en er weinig schadelijke dampen vrijkomen, blijft het een chemisch product. Werk je eenmalig met het product dan zal er geen probleem zijn, mits je lichtgevoelig bent voor epoxy. Werk je dagelijks met het product dan is een goed A1 masker absoluut aan te raden!

Bekijk alle soorten adembescherming

Bijna overal handig voor

Ontdek onze hoogwaardige overalls, ontworpen om zowel jou als je omgeving te beschermen. Deze veelzijdige overals bieden een barrière tegen vuil, stof en materialen die je kleding of huid kunnen besmetten, terwijl ze tegelijkertijd voorkomen dat onzuiverheden zoals stof, haartjes en andere deeltjes zich in de vloer nestelen. Kies voor functionaliteit en hygiëne met onze selectie overals die comfort en bescherming combineren voor een onberispelijke werkervaring.

Ontdek onze overals
loader
Bezig met laden...