Plinten

Plinten


Heb je zelf een gietvloer gelegd? Dan kun je deze het best afwerken met plinten. Het zorgt voor een mooi geheel en een elegante overgang tussen je vloer en de muur. Bij Epoxywinkel.nl kun je kiezen uit verschillende decoratieve plinten. Van een klassieke plint tot een moderne variant. Voor elke interieurstijl is wel een passende optie!

check Bespaar op dure arbeidskosten
check Vragen? Bel onze expert voor advies
check Enkel A-merken
check Al je klusbenodigdheden onder 1 dak
check Binnen enkele dagen in huis
Sorteer op sort-descending

1 product

per pagina

Kwalitatieve plinten

Je mooie vloer wil je natuurlijk afwerken met een kwaliteitsproduct. Ons aanbod aan plinten is niet alleen divers, maar er zijn ook andere voordelen:

✔ Overschilderbaar ✔ Flexibel✔ Waterbestendig✔ Schokbestendig✔ Termietenresistent

Mooie afwerking van je vloer

Een plint is de kers op de taart, de finishing touch. Werk je gietvloer daarom af met een mooie plint. Het is een elegante verbinding tussen de vloer en je muur. Bij Epoxywinkel.nl heb je bovendien keuze uit verschillende ontwerpen, zodat er altijd wel een plint is die bij jouw interieurstijl past. Zo past een strak exemplaar goed bij een minimalistisch en rustig interieur, terwijl een klassieke plint het huis meer karakter zal geven.Je kunt de plinten laten contrasteren met je muur, maar je kunt ze ook in dezelfde kleur verven. Hierdoor zal een ruimte groter lijken.

loader
Bezig met laden...