gietvloer afbeelding

Epoxyvloer: Leg zelf een vloer aan via Epoxywinkel.nl

Een epoxyvloer kunt u zelf aanleggen met de kwaliteitsproducten en de gereedschappen van Epoxywinkel.nl. Wij bieden u epoxyvloeren die de perfecte basis vormen voor een industrieel en vloeistofdicht vloersysteem met decoratieve eigenschappen. Een doe-het-zelf epoxyvloer is mechanisch en chemisch te belasten en bovendien ook nog eens slijtvast. U kunt bij ons heel gemakkelijk het materiaal bestellen dat nodig is voor het zelf aanleggen van een epoxyvloer. Wij bieden u begeleiding in het aanbrengen van het materiaal met ons uitgebreide stappenplan in de handleiding. U kunt uit vele RAL-kleuren kiezen. Wij leveren snel aan huis in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Verschillende opties bij aanleggen epoxyvloer

Epoxywinkel biedt u diverse mogelijkheden om een keuze uit te maken voor het bestellen van het materiaal van een doe-het-zelf epoxyvloer.

 1. Epoxyvloer per blik
 2. Epoxyvloer in pakket per m2
 3. Epoxyvloer laten aanbrengen door vakman

Bereken uw prijs

U kunt een epoxyvloer in de vorm van een gietvloer aanschaffen, of een keuze maken voor een epoxy vloercoating. Bij het materiaal dat per blik wordt aangeboden staat de inhoud vermeld alsmede een indicatief verbruik per m2. U kunt aan de hand daarvan bepalen hoeveel blikken nodig zijn. Bij de bestelling van het blik kunt u de gewenste RAL-kleur selecteren. De kleurenkaart geeft u een overzicht van alle RAL-kleuren, wij adviseren aan de hand daarvan een kleurkeuze te maken.

Het is ook mogelijk een volledig vloerpakket voor een epoxyvloer te bestellen. U hoeft dan alleen uit te gaan van het oppervlak van de ruimte en u krijgt een compleet pakket geleverd om de epoxyvloer aan te leggen. Of u bestelt losse artikelen. U kunt desgewenst de mogelijkheden met elkaar vergelijken, om zo tot de beste keuze te komen. Met een compleet vloerpakket bent u echter altijd voordeliger uit.

Bereken meteen de prijs voor uw epoxyvloer pakket

Als uw keuze op een compleet pakket voor een doe-het-zelf epoxyvloer pakket valt, kunt u de totale kosten uitrekenen met onze online calculator. Dat kan wel een besparing opleveren van meer dan 10 procent.

Bereken uw prijs

Maak een keuze uit het kleurenaanbod

Een epoxyvloer is niet alleen sterk en praktisch, maar verfraait de ruimte ook vanaf de basis. Uw smaak qua kleur is daarbij allesbepalend. Desgewenst kunt u met ons contact opnemen voor een kleuradvies, maar u kunt ook van de handige kleurenkaart gebruikmaken.

Dit krijgt u geleverd bij een epoxyvloer pakket

Met een epoxyvloerpakket kunt u meteen aan de slag. De inhoud van het pakket bestaat uit het benodigde materiaal en uit extra’s, zoals gereedschappen. Alles wat u nodig heeft, wordt bij de bestelling meegeleverd, variërend van het verbruiksmateriaal tot en met een spaan.

Epoxyvloer pakket

 

Epoxywinkel biedt u 3 opties:

 1. Gietvloer bestellen per blik
 2. Gietvloer per m2
 3. Gietvloer leggen door een professional
Bel voor meer informatie:
NL: 0900 - 11 11 567
BE: 0902 - 33003

Klantenservice

Dagelijks bereikbaar op ma t/m vr tussen 9.00 - 17.00 uur.

E: info@epoxywinkel.nl

 • Snelle levering
 • Scherpe prijs
 • Topkwaliteit
 • Levering België
 • Beste service