Epoxywinkel Vloercoating Transparant

Vanaf € 79,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 1 werkdag(en)
Omschrijving:

Onze EP Vloercoating TR is een transparante epoxy rolcoating met een zeer breed toepassingsgebied. Dit product is middelzwaar te belasten en daarom uitstekend geschikt voor het schuurtje aan huis tot magazijn of kantoor! 

Nergens goedkoper! Profiteer van onze beste prijsgarantie. Groot project? Wij bieden korting bij een grote afname. Neem contact op met de klantenservice voor onze scherpe prijzen.

Merken waar wij trots op zijn

EP Vloercoating TR is een transparante epoxy rolcoating met een zeer breed toepassingsgebied. Dit product is middelzwaar te belasten en daarom uitstekend geschikt voor het schuurtje aan huis tot magazijn of kantoor!

Na droging ontstaat een hoogglans eindresultaat. Optioneel kunt u een beschermende toplaag aanbrengen in de vorm van de PU Strong topcoat TR. Deze laag beschermt uw vloer extra tegen krassen en geeft een zijdeglanzend uiterlijk. Met name in woonruimten, winkels en kantoren e.d. is dit aan te raden.

Toepassing

De EP Topcoating TR is een transparante naadloze vloerafwerking. Deze topcoating is tevens inzetbaar als ondergrond grondering. Bekijk ook het systeem dat we aanbevelen op pagina 2. De topcoating is geschikt als vloerafwerking voor vele toepassingen als:

• Woning
• Winkel
• Kantoren
• Productieruimtes • Magazijnen
• Garages
• Werkplaatsen
• e.d.

Voordelen & Eigenschappen

Te gebruiken als grondering, coating en sealer voor vloeren die middelzwaar belast worden.

Technische gegevens

Kleur

Verbruik

Verpakkingen

Componenten

Mengverhouding

Verwerkingstijd

Volgende laag na

Volgende laag binnen

Minimale verwerking temp.

Transparant

0,25 kg/m2

3,75 | 7,5 | 15kg

2 comp, A+B

84:16

15min.

18 uur

36 uur

15 oC

Aanbevolen systemen Transparant epoxy vloercoatingsysteem

1e laag Primer EP Topcoating TR
2e laag EP Topcoating TR
3e laag EP Topcoating TR

Belangrijk is dat de vloer nu geheel hoogglanzend is, want dat betekent dat de ondervloer helemaal afgedicht is, nu kan je deze nog mat aflakken met:

4e laag PU Strong topcoat TR (optioneel)

Kijk voor uitgebreidere product- en veiligheidsinformatie betreffende Epoxy Vloercoating TR onder het kopje ‘Downloads’ hierboven.

Meer informatie
SKUEPW_VLOERCOATINGTRCONFIG
MerkEpoxywinkel
ToepassingWoningen, Winkelruimtes, Kantoren, Showrooms, Garages, Magazijnen, Parkeergarages, Galerijen (binnen), Werkplaatsen, Productieruimtes, Kantines, Scholen, Laboratoria, Technische ruimtes, Musea, Ziekenhuizen, Brand/explosie gevaarlijke ruimtes, Industriehallen, Slachterijen, Agrarische sector, Bedrijfskeuken
EigenschappenHoge mate UV-stabiel, Stoot- en slijtvast, Zwaar belastbaar, Vloeistofdicht, Goed te reinigen, Naadloos, Goede chemische bestendigheid
UitstralingGlanzend, Transparant