Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Retourneren

 

Herroepingsrecht (consumenten / B2C)


Ben je toch niet helemaal tevreden met je online bestelling? Dan mag je de artikelen tot 14 dagen na aankoop retourneren.


Welke producten mag ik retourneren?


Als je niet tevreden bent over je bestelling, mag je binnen 14 dagen de artikelen retourneren. Lees hieronder wat de retourvoorwaarden zijn:


Retourvoorwaarden

 

Let op! De volgende producten vallen niet onder het herroepingsrecht of hebben geen wettelijke bedenktijd.

 

  • Voor jou speciaal op kleur gemaakt zijn;
  • Op bestelling worden afgevuld;
  • Gevoelig zijn voor vochtigheid- en/of temperatuursverandering;
  • Hygiënische producten zoals een mondmasker of handschoenen;
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken. Blikken, containers en jerrycan’s dienen gesloten geretourneerd te worden.
  • Materialen, producten of gereedschappen uit een samengesteld pakket (o.a. vloercoating, gietvloer, epoxyvloer, woonbeton, egaline of een rubber sportvloer -pakket) kunnen niet worden geretourneerd.

 

Hoe retourneer ik een product?


Retouren dienen altijd eerst per mail kenbaar gemaakt te worden (binnen 14 dagen na de dag van ontvangst). Stuur een e-mail naar info@epoxywinkel.nl en vermeld daarin altijd het ordernummer en je naam. Het ordernummer vind je op de factuur.

Je kunt ook een retour online aanmelden via je eigen account. Ga hiervoor direct naar je login-pagina.

Niet elke vervoerder kan ADR producten versturen. Na het aanmelden van het te retourneren product ontvang je van ons een retourinstructie specifiek voor ADR goederen.
 

Retour termijn


Verzend jouw retour binnen 14 dagen na je retouraanvraag. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.


Verzendkosten retourneren


Verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt of het anders van tevoren besproken en bevestigd is. Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt of vervoerder.


Terugbetaling


Zodra we jouw retour hebben ontvangen, nemen we deze in behandeling en volgt er een controle. Na goedkeuring van je retour zullen we binnen vijf werkdagen het aankoopbedrag, inclusief leveringskosten, terugbetalen.


Herroepingsrecht (zakelijke klanten / B2B)


Zakelijke klanten hebben geen recht op herroeping.