Retourneren


Herroepingsrecht (consumenten / B2C)


Ben je toch niet helemaal tevreden met je online bestelling? Dan mag je de artikelen tot 14 dagen na aankoop retourneren.


Welke producten mag ik retourneren?


Als je niet tevreden bent over je bestelling, mag je binnen 14 dagen na ontvangst de artikelen retourneren. Lees hieronder wat de retourvoorwaarden zijn:


Retourvoorwaarden

 

Alle producten uit onze webshop kunnen worden geretourneerd, met uitzondering van producten die:

  • Voor jou speciaal op kleur gemaakt zijn;
  • Op bestelling worden afgevuld;
  • Gevoelig zijn voor vochtigheid- en/of temperatuursverandering;
  • Ter hygiëne worden gebruikt, zoals een mondmasker of handschoenen;
  • Een verbroken verzegeling hebben. Blikken, containers en jerrycan’s dienen gesloten geretourneerd te worden.

 

Herroepingsrecht (zakelijke klanten / B2B)


Zakelijke klanten hebben geen recht op herroeping. Lees de Algemene Voorwaarden voor zakelijke klanten (pagina 12). 

 

Hoe retourneer ik een product?


Retouren dienen altijd eerst per mail kenbaar gemaakt te worden (binnen 14 dagen na de dag van ontvangst). Maak hiervoor gebruik van ons modelformulier op pagina 11 van onze Algemene Voorwaarden. Stuur het ingevulde formulier naar info@epoxywinkel.nlen vermeld daarin altijd het ordernummer en je naam. Het ordernummer vind je op de factuur.

Je kunt ook een retour online aanmelden via je eigen account. Ga hiervoor direct naar je login-pagina.

Niet elke vervoerder kan ADR producten (gevaarlijke goederen) versturen. Na het aanmelden van het te retourneren product ontvang je van ons een retourinstructie specifiek voor ADR goederen.

Retourtermijn


De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt. Binnen de herroepingstermijn kan je je retournering bij ons aanmelden. Verzend vervolgens jouw retourbestelling binnen 14 dagen na de datum van je retouraanvraag. 


Verzendkosten retourneren


Verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt of het anders van tevoren besproken en bevestigd is. Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende verzendpunt of de vervoerder.


Terugbetaling


Zodra we jouw retour hebben ontvangen, nemen we deze in behandeling en volgt er een controle. Na goedkeuring van je retour zullen we binnen vijf werkdagen het aankoopbedrag, inclusief leveringskosten, terugbetalen.

loader
Bezig met laden...