Gratis verzenden voor de maand september op alle producten

Retourneren


Ben je toch niet helemaal tevreden met je online bestelling? Dan mag je de artikelen tot 14 dagen na aankoop retourneren.


Welke producten mag ik retourneren?


Als je niet tevreden bent over je bestelling, mag je binnen 14 dagen de artikelen retourneren. Lees hieronder wat de retourvoorwaarden zijn:


Retourvoorwaarden


Je kan alleen een artikel retourneren als het onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (voor zover dit mogelijk is).

Er zijn producten die door ons niet retour genomen worden. Dit zijn producten die:

✔ voor jou speciaal op kleur gemaakt zijn;
✔ op bestelling worden afgevuld;
✔ gevoelig zijn voor vochtigheid- en/of temperatuursverandering;
✔ hygiënische producten zoals een mondmasker of handschoenen;
✔ producten waarvan de verzegeling is verbroken. Blikken, containers en jerrycan’s dienen gesloten geretourneerd te worden.

 

Hoe retourneer ik een product?


Retouren dienen altijd eerst per mail kenbaar gemaakt te worden. Stuur een e-mail naar info@epoxywinkel.nl en vermeld daarin altijd het ordernummer en je naam. Het ordernummer vind je op de factuur.

Je kunt ook een retour online aanmelden via je eigen account. Ga hiervoor direct naar je login-pagina.

Niet elke vervoerder kan ADR producten versturen. Na het aanmelden van het te retourneren product ontvang je van ons een retourinstructie specifiek voor ADR goederen.

Verzendkosten retourneren


Verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt of het anders van tevoren besproken en bevestigd is.


Terugbetaling


Zodra we jouw retour hebben ontvangen, nemen we deze in behandeling en volgt er een controle. Na goedkeuring van je retour zullen we binnen vijf werkdagen het aankoopbedrag, inclusief leveringskosten, terugbetalen.