Viltjes

Viltjes


Bescherm je vloer tegen krassen door het gebruik van viltjes. Bij Epoxywinkel.nl vind je verschillende soorten en maten viltjes voor diverse tafelpoten en stoelpoten - ook viltjes voor sledes en buizen. Heb je een stoel met wielen? Kies dan voor de zwenkwielen. Door het zachte materiaal krijg je geen krassen op je mooie gietvloer.

Platform met uitsluitend A-merken
Hulp nodig? Bel met onze deskundigen!
Alles voor de doe-het-zelver
Binnen enkele dagen in huis
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 26 resultaten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 26 resultaten

Bescherm je vloer tegen krassen: viltjes onder stoel en tafel


Heb je een harde vloer, zoals een gietvloer? Voorkom dan krassen op je vloer door viltjes te bevestigen onder de tafelpoten en stoelpoten. Wanneer je een stoel naar achter schuift, zullen er op deze manier geen beschadigingen meer ontstaan aan de ondergrond.


 

Welke viltjes heb ik nodig voor mijn stoel?


Weet je niet welke beschermdop onder jouw stoel past? Neem dan contact op met de klantenservice voor advies! Wij helpen je graag verder. Als je het model van je stoel niet weet, kun je een foto maken en deze naar ons mailen. Een van onze experts zal je zo snel mogelijk adviseren en wijzen op het passende product! Zo voorkom je een miskoop en haal jij de juiste viltjes gemakkelijk en snel in huis.Neem contact op met de klantenservice

Beschermvoetje voor Eames stoel


Heb je een Eames stoel en wil je voorkomen dat deze krassen achterlaat op de vloer? Kies dan voor de DSR-Fixx. Dit beschermvoetje is speciaal ontworpen voor de Vitra Eames DSR/DAR/DKR en gemakkelijk te bevestigen.

Let op: de passing is strak, dus er is wat kracht voor nodig om het voetje op de kogel te drukken!

✔ Verkrijgbaar in zwart en grijs
✔ Compleet systeem
✔ Krasvrij
✔ Eenmalige montage
✔ Geluiddempend