woonbeton afbeelding

Woonbeton: Doe het zelf met behulp van Epoxywinkel.nl

U kunt zelf woonbeton aanleggen om zo een schitterende vloer te creëren die praktisch en comfortabel is en origineel oogt. U kunt daarvoor gebruikmaken van onze producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u echter niet alleen het materiaal en gereedschappen, maar ook begeleiding bij het aanbrengen van woonbeton. Daarvoor hebben wij een praktisch stappenplan. In de woonbeton handleiding staat belangrijke informatie. Wij raden altijd aan de handleiding goed door te nemen voordat u begint. Zo krijgt u het beste resultaat. Uw bestelling zien wij graag tegemoet. Wij leveren op elk gewenst adres in Nederland, België, Duitsland en in Frankrijk.

Zelf woonbeton aanleggen en geld besparen

Door voor doe-het-zelf woonbeton te kiezen, is er direct sprake van een besparing op de kosten. Per vierkante meter is het mogelijk om wel tientallen euro´s voordeliger uit te zijn. De keuze kan snel gemaakt worden, want met onze producten en begeleiding bespaart u veel geld.

Epoxywinkel biedt u 3 verschillende opties

 1. Woonbeton los bestellen per verpakking (Zak Mortel van 25 kg)
 2. Woonbeton pakket per m2 bestellen
 3. Woonbeton laten aanleggen door de vakman

Bereken uw prijs

Deze opties zijn er om een vloer van woonbeton te realiseren. U kiest wat voor u het eenvoudigste is. Kiest u het liefst voor een compleet Woonbetonpakket, of bestelt u liever het materiaal en eventuele overige producten en gereedschappen apart?

Vergelijk op uw gemak de producten voor woonbeton in onze webwinkel. Zo kunt u eenvoudig bepalen welk product voor u in aanmerking komt. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Bereken gemakkelijk de prijs van woonbeton

Het is heel gemakkelijk de prijs te berekenen als u kiest voor het zelf aanleggen van woonbeton. Als u het vloeroppervlak kent, kunt u heel eenvoudig de vloerprijs berekenen, voordat u met een paar muisstillen gemakkelijk bestelt. Onze handige prijscalculator helpt u daarbij.

Bereken uw prijs

Kleurkeuze bij woonbeton

Bij woonbeton is de kleurkeuze van groot belang. Het woonbeton gaat als vloer jarenlang mee en dient uiteraard qua kleur aan te sluiten bij uw smaak. In onze webwinkel kunt u uit vele kleuren een keuze maken. Daarbij kunt u eventueel gebruikmaken van onze kleurenkaart, waarop kleuren in verschillende tinten worden gepresenteerd. Bij uw kleurkeuze voor woonbeton kunt u rekening houden met de gewenste sfeer, zoals een industriële betonlook of een meer warme en mediterrane look in het interieur.

Materiaal voor woonbeton bestellen

U kunt nadat u de prijs heeft berekend en dus met andere woorden al beoordeeld heeft hoeveel materiaal nodig is voor het zelf aanleggen van woonbeton, eventueel meteen een bestelling bij ons plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt in de door u gekozen kleur.

Dit krijgt u geleverd bij een woonbeton pakket

U kunt meteen van start met een compleet woonbetonpakket. De inhoud van het pakket bestaat uit het materiaal dat nodig is, plus de gereedschappen. Alles wat u nodig heeft voor het aanbrengen van woonbeton wordt bij uw bestelling meegeleverd.

Epoxyvloer pakket

 

Epoxywinkel biedt u 3 opties:

 1. Gietvloer bestellen per blik
 2. Gietvloer per m2
 3. Gietvloer leggen door een professional
Bel voor meer informatie:
NL: 0900 - 11 11 567
BE: 0902 - 33003

Klantenservice

Dagelijks bereikbaar op ma t/m vr tussen 9.00 - 17.00 uur.

E: info@epoxywinkel.nl

 • Snelle levering
 • Scherpe prijs
 • Topkwaliteit
 • Levering België
 • Beste service