BaseBeton Basa/Sense 10m2

Vanaf € 425,11
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 2 werkdag(en)
Omschrijving:
2 componenten product, 10m2
Merken waar wij trots op zijn

Basebeton wordt altijd aangebracht in twee verschillende lagen; de basa en de sense. Basebeton kan verwerkt worden op veel verschillende ondergronden, op zowel wand, vloer en meubels. De twee lagen kunnen worden aangebracht met een stukadoorsmes. De basa wordt als eerste laag aangebracht. Belangrijk hierbij is dat de basa gelijkmatig verdeeld wordt over het oppervlak voor een gelijke dikte. Hoe de basa aangebracht wordt, bepaald de uiteindelijke Basebeton-look. Nadat de eerste laag voldoende droog is (handdroog), kan de tweede en laatste laag Basebeton aangebracht worden. Deze laag Basebeton heet de sense. Voor het aanbrengen van de sense kan hetzelfde stukadoorsmes gebruikt worden. De sense wordt minimaal opgebracht. Deze laag wordt als het ware over de basa geschraapt. Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

Voor het gebruik van Basebeton op vloeren is er verder nog een BaseBeton Primer, BaseBeton Schraplaag (Stone Age SA1010 Liquid 2K + SA1012 Powder), BaseBeton Ecohecht en BaseBeton Coating nodig. Mocht u dit van plan zijn adviseren wij om een compleet BaseBeton Vloerpakket 10m2 of BaseBeton Vloerpakket van 20m2 te kopen met aantrekkelijke korting.

Voor het gebruik van BaseBeton op wanden is er alleen de BaseBeton Primer en Basebeton Coating nodig. In dit geval is het ook mogelijk een compleet BaseBeton Wandpakket 5m2 of BaseBeton Wandpakket 10m2 te kopen met aantrekkelijke korting. 

 

Meer informatie
Artikel nr.STO_30.0001CONFIG
MerkStone Age
Vierkante meter10 M2