Remmers | Innovatieve producten voor bouw, hout- en vloerbescherming

Remmers B.V.

Over Remmers


Remmers vond zijn oorsprong in 1949, toen Bernhard Remmers zijn onderneming startte in een bescheiden garage in Löningen, Duitsland. Te midden van de wederopbouwperiode na de Tweede Wereldoorlog ontsproot dit zaadje van ondernemerschap tot een krachtige speler op het gebied van bouwchemische producten, houtverven, -lakken en industriële coatings. De onderneming floreerde dankzij de nauwe relaties die werden opgebouwd met klanten en leveranciers, wat resulteerde in gestage groei en een uitbreiding over heel Europa.


Geïntegreerde Logistiek


Het streven naar excellentie bij Remmers wordt weerspiegeld in het geïntegreerde logistieke systeem dat ze hebben opgezet. Vanaf het moment van grondstofacquisitie tot aan de distributie, worden alle processen zorgvuldig geoptimaliseerd. Dit stelt Remmers in staat om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van klanten, zelfs op maat gemaakte producten binnen een tijdsbestek van 24 uur te leveren.


Kwaliteit en Veiligheid


De producten van Remmers staan synoniem voor kwaliteit en veiligheid. Of het nu gaat om vloercoatings voor commerciële gebouwen of houtbeschermingssystemen, elk product voldoet aan de hoogste normen. Innovatie is de sleutel tot hun succes, met een toegewijd team van meer dan 80 experts die continu werken aan toekomstbestendige en milieuvriendelijke oplossingen.


Investeren in Kennis en Ontwikkeling


Remmers gelooft sterk in het delen van kennis en expertise. Dit wordt gefaciliteerd door de Bernhard Remmers Academie, waar continue educatie en kennisoverdracht centraal staan. Daarnaast bieden de verschillende competentiecentra geïntegreerde projectoplossingen en certificeringsdiensten aan, waardoor klanten kunnen vertrouwen op de hoogste normen van kwaliteit en service.


Een Toekomstgerichte Visie


Als een onafhankelijk familiebedrijf met meer dan zeventig jaar ervaring, blijft Remmers vastberaden om te blijven groeien en uit te blinken op nationaal en internationaal niveau. Hun toewijding aan kernwaarden zoals onafhankelijkheid, hoogopgeleide medewerkers en klantgerichte service heeft hen geholpen om een prominente positie te verwerven als marktleider in veilige en betrouwbare bouwchemische producten en coatings. Met een focus op waarde, duurzaamheid en innovatie blijft Remmers streven naar een betere toekomst voor hun klanten en partners wereldwijd.

Diversiteit in Productaanbod


Remmers staat bekend om zijn veelzijdige productassortiment. Een van hun populaire productlijnen zijn de 3in1-lazuren, die een unieke combinatie bieden van houtbescherming, impregnering en afwerking in één product. Deze lazuren bieden uitstekende bescherming tegen vocht, UV-straling, algen en schimmel, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende houten oppervlakken.


Betonverf voor Duurzame Bescherming


Remmers biedt ook een scala aan betonverven aan, die perfect zijn voor het beschermen en decoreren van betonnen vloeren en wanden. Deze betonverven zijn geschikt voor diverse minerale ondergronden en zorgen voor een duurzame industriële uitstraling. Met eigenschappen zoals weerstand tegen slijtage en chemicaliën, bieden ze een langdurige bescherming voor zowel binnen- als buitentoepassingen.


Hoogwaardige Vloercoatings


Naast houtverf en betonverf biedt Remmers ook hoogwaardige vloercoatings aan. Deze coatings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden een glanzende afwerking voor vloeren. Remmers BS 3000 SG is een voorbeeld van zo'n watergedragen vloercoating, die beschikbaar is in diverse tinten zoals basaltgrijs, steengrijs, lichtgrijs, zilvergrijs en kiezelgrijs. Deze coatings zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar bieden ook duurzame bescherming tegen slijtage en andere vormen van schade, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.


Ondek alle producten van remmers:

Houtverf Houtlak Betonverf Vloercoating

Sorteer op
Remmers Epoxy BS 2000 epoxywinkel.nl
As low as € 145,95
Remmers Epoxy BS 3000 SG epoxywinkel.nl
As low as € 49,95
Remmers Funcosil WS Epoxywinkel
As low as € 100,95
Remmers Gevelcreme 25 Epoxywinkel
As low as € 121,95
Remmers HK-Lazuur Grey-protect Watergrijs Houtbeits Epoxywinkel
Remmers HK-Lazuur Grey-protect Antracietgrijs houtbeits Epoxywinkel
Remmers HK-Lazuur Grey-protect Platinagrijs Houtbeits Epoxywinkel
Remmers HK-Lazuur Grey-protect Grafietgrijs Houtbeits Epoxywinkel
Remmers HK-Lazuur Grey-protect Zilvergrijs Houtbeits Epoxywinkel
Remmers HK-Lazuur Zoutgroen Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Wit Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Hemlock Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Licht Eiken Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Rustiek Eiken Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Grenen Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Kleurloos Houtbeits Transparant Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Noten Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Palissander Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Mahonie Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95
Remmers HK-Lazuur Dennegroen Houtbeits Epoxywinkel
As low as € 24,95

Producten 1-20 van 37

per pagina
Bezig met laden...