Remmers B.V.

Remmers B.V.

Over Remmers


Remmers, opgericht in 1949, is een specialist op het gebied van houtverf, houtlak en industriële lakken. Alles is begonnen in een tochtige garage. Terwijl Duitsland in de naoorlogse periode in opbouw is, sticht Bernhard Remmers zijn bedrijf in Löningen in Nedersaksen. Langzaam groeit de firma uit tot een internationaal bedrijf met vestigingen in heel Europa. Met de producten van Remmers bescherm je hout niet alleen, maar zorg je ook voor een mooie afwerking.


3in1-lazuren


3in1 producten beschermen het hout op natuurlijke wijze tegen vocht, UV-straling, algen en aantasting van schimmel en wespen. De 3in1-lazuren van Remmers zijn dus een houtbeschermende impregnering, grondering en voor- en aflak in één product. Doordat de laklaag gelijkmatig verweert, kan het hout zonder te schuren weer worden herbehandeld en ziet het er weer al nieuw uit.


Betonverf


We hebben verschillende kleuren betonverf van Remmers in ons assortiment. Perfect voor een vloer of wand met een stoere look!
✔ Geschikt voor alle minerale ondergronden
✔ Geeft je vloer een industriële look
✔ Ook geschikt voor het coaten van wandenHoutverf Houtlak Betonverf Vloercoating

 

Vloercoating van Remmers


In ons assortiment vind je, naast houtverf en -lak van Remmers, ook hoogwaardige vloercoatings in vijf verschillende kleuren. Remmers BS 3000 SG is een watergedragen vloercoating met een glanzende afwerking. De coating is leverbaar in vijf verschillende kleuren: basaltgrijs, steengrijs, lichtgrijs, zilvergrijs en kiezelgrijs.


Verantwoord en de beste kwaliteit


Omgang met mens en natuur staat voor Remmers centraal. Zo voldoen de producten aan de hoogste eisen van gerenommeerde keuringsinstituten. Bij Remmers krijg je de beste kwaliteit, onafhankelijk getest en bevestigd.

Sorteer op

Producten 1-10 van 37

per pagina
Bezig met laden...