Betonverf

Betonverf

Wil je jouw betonvloer of een ander (betonnen) oppervlak een kleur geven? Kies dan voor de kwalitatieve betonverf van Epoxywinkel.nl. Betonverf hecht goed, is slijtvast en kun je voor zowel binnen als buiten gebruiken. 

Geef je vloer een stoere, industriële look met betonverf. Bij ons profiteer je van vele voordelen:

✔ Bespaar op dure arbeidskosten
✔ Vragen? Bel onze experts voor hulp!
✔ Enkel A-merken, dus verzekerd van topkwaliteit producten
✔ Binnen enkele dagen in huis

 


Toepassingen van betonverf


Je kunt betonverf voor verschillende doeleinden gebruiken. Niet alleen in huis, maar ook voor het verven van bedrijfsruimtes is betonverf geschikt.

✔ Geschikt voor alle minerale ondergronden
✔ Geef je vloer een industriële look
✔ Geschikt voor het coaten van wanden


Voordelen van betonverf


Ga je aan de slag met het aanbrengen van betonverf? Bij Epoxywinkel.nl ben je verzekerd van producten van topkwaliteit. Bovendien kun je voor vragen bij ons terecht en voorzien onze experts jou van passend advies. Zo kun je gemakkelijk zelf elke klus klaren!

Wij hebben de voordelen van betonverf voor je op een rij gezet.

✔ Keuze uit meerdere hoogwaardige kleuren
✔ Bestand tegen stookolie
✔ Milieuvriendelijk
✔ Behoud van een mooie kleur

Zo breng je betonverf aan


Bereid de ondergrond voor


Voordat je betonverf aanbrengt, is het belangrijk om de ondergrond voor te bereiden. Zorg voor een gladde vloer zonder eventuele verfresten. Schuur de ondergrond eventueel, maak deze schoon met een vochtige doek en stofvrij met de stofzuiger.Controleer het vochtgehalte


Het is belangrijk dat je ondergrond droog is. Dit controleer je door een stuk plastic (een vuilniszak bijvoorbeeld) op de vloer te plakken. Als er na 24 uur geen condens op het plastic zit, weet je dat de ondergrond droog is.


Betonverf aanbrengen in twee lagen


Als je klaar bent met de voorbereidingen, kun je de betonverf aanbrengen. Allereerst roer je de verf goed door. Breng het vervolgens aan in twee lagen met een roller en kwast. Op de gebruiksaanwijzing staat aangegeven hoe lang je moet wachten voordat je de tweede laag aanbrengt.

Eventueel kun je in de tweede laag antislipmiddel mengen. Zo zorg je voor een veilige vloer, zelfs in een natte omgeving.

 

Betonverf verwijderen

Wil je een bestaande laag betonverf verwijderen? In dit artikel leggen wij je drie verschillende manieren uit.

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

3 producten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

3 producten