Romar-Voss

Romar-Voss

 

Over Romar-Voss

 

Romar-Voss biedt producten voor het leggen van kunststof vloeren, onderhoud en reparaties van vloeren, wanden en buitenterreinen. Hierbij wordt bijzondere aandacht gegeven aan de veiligheids- en milieuvoorschriften.

 

Leefbeton: vloer met betonlook

Wil je gaan voor een vloer, muur of werkblad met een betonlook? BasisLeefBeton is een decoratieve kant-en-klare afwerkstuc en is in verschillende kleuren leverbaar. Je brengt het in meerdere lagen aan met behulp van een spaan of een Frans stucmes. Op deze manier bepaal je zelf de uitstraling van het leefbeton. 

 

Troffelvloer van Romar-Voss

Een troffelvloer is een gietvloer en bestaat uit fijngemalen grind gemengd met kunsthars. De zeer sterke eigenschappen van de epoxy zorgt ervoor dat deze vloer erg geschikt is voor gebruik in de industriële sector. Een troffelvloer is bestand tegen zware belasting, is vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk


Een troffelvloer heeft meerdere voordelen, waaronder:

✔ Het is een onderhoudsvriendelijke vloer
✔ Een troffelvloer is duurzaam
✔ Hecht uitstekend op diverse ondergronden
✔ Comfortabel en veilig voor dieren
✔ Geschikt voor natte ruimtes
✔ Antislip, dus veilig

 

Goedkope gietvloer van Epoxywinkel.nl

Wil je waar voor je geld en ben je op zoek naar een mooie en goedkope gietvloer? Wij produceren onze materialen in eigen fabriek en leveren enkel de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we kant-en-klare pakketten voor je gemaakt. Zo haal je alles direct in huis en kun je snel aan de slag!

Bij Epoxywinkel.nl kun je kiezen uit drie verschillende soorten gietvloeren:

 

Romar-Voss is gespecialiseerd in:

- Composietmaterialen

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 88 resultaten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 88 resultaten