Jouw epoxywinkel met een persoonlijke aanpak

 

Epoxywinkel is al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van epoxy, gietvloeren, coatingvloeren en vloercoatings. In 2008 startten we onze fabriek te Apeldoorn. Van hieruit ontwikkelden we epoxy en polyurethaan voor diverse professionals, die voornamelijk gietvloeren aanbrachten in de industrie.

Over de jaren heen vond er een verschuivings plaats, waarbij gietvloeren aan populariteit vonden in de woonkamers van particulieren. Al snel bleek dat er ook vraag vanuit de doe-het-zelver was. Hier anticipeerden we op door Epoxywinkel op te richten.Passie voor epoxy

 

Epoxy is een zeer veelzijdig product. En we blijven ontdekken wat de mogelijkheden met epoxy zijn. We zijn ooit gestart met het leveren van epoxy aan vloerspecialisten. Inmiddels gebruiken doe-het-zelvers het op hun eigen gietvloer aan te brengen of een creatief project met epoxy te maken.

Epoxy zien we tegenwoordig veel terug in de bekende boomstammen tafels met een gekleurde epoxyrivier in het midden. Momenteel werken we samen met een epoxykunstenares, bieten we bootreparatie van epoxy aan en blijven we via onze klanten nieuwe manieren uitvinden om epoxy toe te passen.

Je vindt in onze webshop alles om zelf je epoxyproject te voltooien, samen met handige instructievideo’s. We zijn een familiebedrijf en werken uitsluitend met enthousiaste en gespecialiseerde werknemers. In onze bedrijfsvoering speelt teamwork een grote rol om voor jou de beste resultaten te behalen.

De groenste fabriek van Nederland

 

Team Epoxywinkel heeft passie voor eerlijke, groene producten. Duurzame keuzes worden steeds belangrijker en daarom maken wij bewust keuzes die minder impact hebben op de natuur.

We hebben ons pand bijvoorbeeld voorzien van duurzame apparatuur en ledverlichting om het energieverbruik te verlagen. Daarbij gebruiken we gerecycled papier en herbruikbare cartridges om onze footprint te verkleinen. Ook bij de productie van onze vloeren kijken we naar duurzame alternatieven.

We zijn er dan ook trots op dat onze productie verloopt in onze eigen fabriek, die de groenste van Nederland is, waardoor we een CO2-neutrale productie kunnen garanderen.

 
quote Ambacht staat bij ons hoog in het vaandel quote
 

Dé epoxy totaalleverancier

 

Als ware totaalleverancier kun je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt voor je epoxyproject! Of je nu zelf een gietvloer wilt leggen, een vloercoating aan wilt brengen of je boot wilt repareren; in onze webshop vind je handige totaalpakketten, losse producten en duidelijke instructievideo’s. Wil je de werkzaamheden door een specialist laten uitvoeren, dan zijn de gekwalificeerde specialisten van onze betrouwbare partner je van dienst gedurende het gehele proces.

 

Service van a tot z

 

Wie nog niet eerder te maken kreeg met een gietvloer of een bootbeschadiging heeft wellicht nog vragen. Maar ook als je wilt overstappen naar een betrouwbare partij, zijn er mogelijk nog dingen onduidelijk. We zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de markt en kunnen je uitstekend adviseren over werkelijk alle soorten gietvloeren, vloercoatings, bootreparaties en gietharsen. Onze servicegerichte aanpak is dan ook een van de redenen dat onze klanten bij ons terugkomen.

 

Betrokken specialisten

 

Natuurlijk kun je in onze webshop alles vinden om zelf je nieuwe vloer te leggen of je boot te repareren. Via onze handige instructievideo’s leggen we uit hoe je het gehele proces zelf kunt uitvoeren. En kom je er toch niet uit, dan zijn we je natuurlijk graag van dienst!

Ambacht staat bij ons hoog in het vaandel en daarom legt onze partner alle gietvloeren met de hand. Zo kunnen ze tijdig aanpassingen doen om het beste resultaat te behalen. Dit ambachtelijk vakmanschap verzekert je van een gietvloer die jarenlang als nieuw oogt.

Bij het leggen van je gietvloer werken ze met lagen die ze tussendoor goed laten uitharden. Hierdoor kunnen ze een ijzersterke en unieke gietvloer realiseren die bovendien kras- en slijtvast is.

 
quote Epoxywinkel is er niet alleen voor de particulier quote
 

De Epoxywinkel-kwaliteitsbelofte

 

Onze kwaliteitsbelofte is iets waar we veel waarde aan hechten. Epoxy is een fantastisch middel om vele projecten goed te voltooien, maar het kan overweldigend lijken om ermee aan de slag te gaan. En daar komen onze fijne instructievideo’s om de hoek kijken. Hierin leggen we gedetailleerd uit welke epoxy je nodig hebt en hoe je ermee moet werken.

Wil je het project toch liever uitbesteden aan een specialist, dan werken we met een zeer betrouwbare partner die je als aannemer en als uitvoerder kunt inschakelen. Heb je vragen of weet je niet welke epoxy de juiste is voor jouw project? Ze adviseren je graag over alle opties en de voordelen van elke gietvloer.

Uiteraard zijn ze zeer bedreven in het leggen van alle mogelijke gietvloeren en gaan ze pas weg wanneer je 100% tevreden bent. Bovendien kun je fijne tips verwachten om je vloer zo lang mogelijk mooi te houden.

Ontdek onze tevreden klanten

Voor zakelijke en particuliere klanten

 

Epoxywinkel is er niet alleen voor de particulier die zelf een gietvloer wil leggen of een ander epoxyproject wil voltooien. We zijn er ook voor de zakelijke klant! Wil je je bedrijfspand upgraden met een hagelnieuwe gietvloer over meer dan 100m2, dan zijn wij je partner.

We maken een scherpe offerte waarbij we rekening houden met het more is less-principe. Neem je meerdere vierkante meters af, dan wordt de totaalprijs lager. Je krijgt dan alles wat je nodig hebt opgestuurd om zelf aan de slag te gaan.

Wil je het gehele project door een specialist laten uitvoeren? Dan verwijzen we je graag naar onze betrouwbare partner. Neem telefonisch contact met ons op, doe een zakelijke aanvraag of lees meer over zakelijke projectkorting.

loader
Bezig met laden...