Epoxywinkel Advies Pagina

gietvloer met verwarming

Voordelen van een gietvloer met vloerverwarming

Een gietvloer met vloerverwarming combineren? Dat is een goed idee! Ga voor comfort en een strakke uitstraling. Zo zit jij er altijd warmpjes bij.

5 oktober 2020
gietvloer onderhouden

Een gietvloer onderhouden en schoonmaken

Een gietvloer onderhouden is niet veel werk, maar het is belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Zo geniet jij jarenlang van een mooie vloer.

5 oktober 2020
gietvloer met betonlook

Zo leg je zelf een gietvloer met betonlook

Een stoere gietvloer met betonlook is een mooie basis voor je interieur. Het ziet eruit als een betonnen vloer, maar heeft het gemak van een kunststofvloer.

5 oktober 2020
welke giethars heb ik nodig

Welke giethars heb ik nodig?

Wil je giethars gebruiken voor een van je projecten, maar weet je niet welke hars je het best kan gebruiken? Wij vertellen je welke giethars je nodig hebt.

28 september 2020
epoxy giethars hout

Epoxy giethars op hout aanbrengen? Dit zijn de voordelen

Epoxy giethars is een veelzijdig product en is onder andere ideaal voor het beschermen van hout en het creëren van een glanzende en slijtvaste toplaag.

28 september 2020
polyester giethars gebruiken

Wat is het verschil tussen polyester giethars en epoxy giethars?

Wil je epoxy giethars of polyester giethars gebruiken, maar weet je niet welke van de twee je moet kiezen? Dan is het handig om de verschillen te weten.

28 september 2020
DIY: 2x zelf een epoxy mal maken

DIY: 2x zelf een epoxy mal maken

Ga je aan de slag met het maken van epoxy kunst? Dan heb je vaak een mal nodig om de epoxy giethars in te gieten. Wij leggen je uit hoe je een epoxy mal maakt.

22 september 2020
epoxy giethars kunst

Wat is epoxy giethars kunst?

Van het maken van sieraden tot je zelf ontworpen tafelblad met marmerlook. Met epoxy giethars kunst kun je alle kanten op! Wij leggen je uit welke epoxy je kunt gebruiken.

22 september 2020
Wat is giethars?

Wat is giethars?

Giethars is een materiaal dat je voor veel doeleinden kunt gebruiken. Het is een vezelsterke kunststof en bestaat uit twee componenten. Na het mengen en het uitharden, is het sterker dan ‘normaal’ kunststof.

22 september 2020