Advies

 • een foto van een woonkamer wel een zeer unieke tafel in staat gemaakt met epoxy giethars

  Verfraai je woonkamer met een epoxy tafel

  Hetzelfde interieur als de buren, met dezelfde meubels van een grote woonboulevard? Dat wil eigenlijk niemand. Je wilt een interieur dat opvalt met unieke items. Overweeg daarom een woonkamer met een epoxy tafel: een tafel die esthetisch wordt verfraaid door middel van epoxy. Of je nu een epoxy tafel koopt in de winkel of er zelf een maakt: ontdek hier alles over deze bijzondere eyecatcher voor je woonkamer.

  9 april 2024
  0 view(s)
 • Ga voor uniek met epoxy nachtkastjes in de slaapkamer

  Ga voor uniek met epoxy nachtkastjes in de slaapkamer

  Heb je ooit van epoxy gehoord? Waarschijnlijk wel, maar wist je dat je dit materiaal ook kunt gebruiken om je interieur uniek te maken? Met epoxy nachtkastjes in de slaapkamer, bijvoorbeeld. Lees verder en ontdek wat epoxy is, hoe je het toepast en waarom epoxy nachtkastjes zo razend populair zijn.

  3 april 2024
  0 view(s)
 • epoxy in de eetkamer

  Steel de show met een epoxy tafel in de eetkamer

  Als je op zoek bent naar een manier om je huis tot leven te brengen, dan is een epoxy tafel in de eetkamer misschien precies wat je nodig hebt. Maar wat is epoxy eigenlijk? Hoe maak je zelf zo'n opvallende tafel? En waarom zou je überhaupt voor een epoxy tafel kiezen? Dat leggen we je haarfijn uit.

  26 maart 2024
  0 view(s)
 • Zo zorg je voor een schone epoxy werkplek

  Zo zorg je voor een schone epoxy werkplek

  Van kunstwerk tot meubelstuk: er is van alles dat je kunt doen met het veelzijdige materiaal epoxy. Het wordt gebruikt voor allerlei gave projecten. Ga je aan de slag met epoxyhars giethars? Dan is het wel belangrijk dat je een schone epoxy werkplek hebt. Zelfs een klein beetje rommel of vuil kan het eindresultaat flink verpesten. En dat wil je natuurlijk niet. Ontdek hier hoe je je epoxy werkplek schoon houdt en waarom dit zo belangrijk is.

  12 maart 2024
  0 view(s)
 • epoxy plamuur maken

  Zelf epoxy plamuur maken: zo doe je dat

  Scheuren of gaatjes in de muur? Die wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk wegwerken. Daarvoor is epoxy plamuur bijzonder geschikt. Het is een duurzaam materiaal dat u op veel manieren kunt toepassen. Bovendien kunt u zelf epoxy plamuur maken met de materialen van epoxywinkel.nl. Lees hier hoe u dat doet.

  27 februari 2024
  0 view(s)
 • voorbeeld van epoxy pigment

  Deze verschillende soorten epoxy pigmenten zijn er

  Om een bepaalde sfeer of stijl te realiseren, is soms kleur nodig. Daarom bestaat er zoiets als epoxy pigment. Daarmee kun je epoxy een specifieke kleur geven, zodat het past bij het project dat u voor ogen hebt - of dit nu een project in uw woning is of een kunstwerk waar u aan werkt. Het is echter soms best ingewikkeld om te beslissen welke epoxy pigmenten u nodig hebt.

  13 februari 2024
  0 view(s)
 • diisocyanaten gieten

  Alles over de REACH veiligheidstraining bij gebruik van chemicaliën

  Sinds 24 augustus 2023 moeten alle professionele en industriële gebruikers van chemicaliën een training volgen. Zo wordt gegarandeerd dat zij veilig omgaan met het gebruik van chemicaliën. De Europese verordening die dit opdraagt, noemen we REACH. Ontdek hier wat REACH is en wat het betekent voor u.

  5 februari 2024
  0 view(s)
 • epoxy en windmolens

  Bouw en onderhoud van windmolens: gebruik epoxy

  De bouw van windturbines groeit gestaag. Er is steeds meer oog voor duurzame bronnen van energie en windenergie is daar één van. Het materiaal epoxy wordt veel ingezet voor de bouw en het onderhoud van zulke turbines. Dat heeft te maken met de unieke eigenschappen van epoxy.

  23 januari 2024
  0 view(s)
 • Dit is het verschil tussen epoxy en polyester

  Dit is het verschil tussen epoxy en polyester

  Epoxy en polyester kennen veel overeenkomsten, maar toch hebben de materialen een aantal onderscheidende eigenschappen. 

  11 januari 2024
  0 view(s)
 • Epoxy surfboard

  Epoxy surfboard

  Droom jij ervan om je eigen epoxy surfboard te maken? Zelf een surfplank bouwen kan een uitdagende en creatieve ervaring zijn. In dit artikel leer je de stappen om je eigen epoxy surfboard te maken. We begeleiden je door het proces en voorzien je van waardevolle tips en informatie. Laten we beginnen!

  21 augustus 2023
  0 view(s)
 • Epoxy schilderij

  Epoxy schilderij

  In de interieur en design wereld is epoxy kunst aan een opmars bezig, waarbij ook het epoxy schilderij niet mag ontbreken. Kunstenaars en ontwerpers maken steeds vaker gebruik van dit materiaal voor hun kunstzinnige creaties.

  24 februari 2023
  0 view(s)
 • Bruidsboeket bewaren epoxy

  Bruidsboeket bewaren epoxy

  Een bruidsboeket bewaren in epoxy is een ideale manier om een unieke en bijzondere herinnering te creëren. Door je bruidsboeket te omhullen met giethars zorg je voor een beschermlaag die tegelijkertijd prachtig is om naar te kijken.

  22 februari 2023
  0 view(s)
 • Houtrot repareren

  Houtrot repareren

  Als je aan de slag wilt met het opknappen van hout is er een grote kans dat je houtrot tegenkomt. Zelf houtrot repareren is gelukkig heel goed mogelijk, zeker omdat hier alle stappen voor je bij elkaar zijn gezet.

  17 februari 2023
  0 view(s)
 • Foto met epoxy

  Foto met epoxy

  Om een foto met epoxy te maken heb je giethars nodig. De meeste fotoprojecten vragen om een beperkte hoeveelheid epoxy. Omdat de oppervlakte zo klein is en je natuurlijk wel je foto zo...

  15 februari 2023
  0 view(s)
 • Epoxy aquarium

  Epoxy aquarium

  Ga je aan de slag met het inrichten van een nieuw aquarium? Een natuurlijke look bereik je met het gebruik van achterwanden en accessoires die speciaal gemaakt zijn voor aquaria. In dit artikel lees je hoe je met epoxy...

  13 februari 2023
  0 view(s)
 • Gekristalliseerde epoxy

  Epoxy kristallisatie voorkomen

  De winter komt eraan. Overdag is het nog een aangename 10 graden, maar ’s nachts zakt de temperatuur tot onder het vriespunt. In de Nederlandse winter is een...

  9 november 2022
  0 view(s)
 • Epoxy resin tips

  Epoxy resin tips

  Ga je doe-het-zelven met epoxy resin? Volg onze tips voor het mooiste resultaat. Hier vind je alle belangrijke epoxy resin tips, hoe je het mengt en verwerkt én vind je antwoord op de meest gestelde vragen over epoxy.

  26 juli 2022
  0 view(s)
 • Gietvloer keuken

  Gietvloer keuken

  Gietvloeren zijn fijne keukenvloeren, omdat ze waterdicht en makkelijk schoon te maken zijn door de naadloze vormgeving. Waarom zou je een dure gietvloer in de keuken laten leggen als je dat het ook zelf kunt doen? 

  30 mei 2022
  0 view(s)
Bezig met laden...