Professionele Pajarito Gereedschappen - Nu Exclusief Bij Epoxywinkel!

Pajarito logo

Pajarito

Duits Vakmanschap: Gewild over de hele wereld

Pajarito is een modern, onafhankelijk familiebedrijf. De reis van het bedrijf begon in 1923. Destijds vergaarden ze internationale erkenning en uitgebreide productkennis in Latijns-Amerika als exporteurs van hoogwaardige gebruiksartikelen. De wereldwijde referenties getuigen hier nog steeds van. Vandaag de dag is Pajarito nationaal en internationaal bekend als producenten van kwaliteitsgereedschap. Pajarito is gevestigd in Duitsland, waar ze de hoogwaardige Pajarito-kwaliteit creëren met het keurmerk "Made in Germany".


Gewaardeerde Teamleden

De uitgebreide ervaring heeft Pajarito geleerd dat kwaliteit alleen bereikt kan worden met gekwalificeerde medewerkers. Ze selecteren hun teams met zorg, stimuleren diverse talenten en hechten groot belang aan voortdurende opleiding. Voor Pajarito zijn dit essentiële factoren die op de lange termijn het succes van het bedrijf waarborgen. Kwaliteit is Pajarito ons een weerspiegeling van ervaring.


Pajarito's Toewijding aan de Toekomst

Pajarito rust niet op zijn lauweren en kijkt voortdurend naar de toekomst met een focus op innovatie en duurzaamheid. Een tastbaar voorbeeld van deze toewijding is het lopende initiatief om de blauw gelakte handvaten uit te faseren. Deze verandering gaat verder dan alleen een esthetische keuze. Door af te stappen van blauw gelakte handvaten besparen we niet alleen materialen en verminderen we de arbeid om de handvaten te kleuren, maar we omarmen ook de voordelen van houten handvaten. Houten handvaten ademen, waardoor klamme handen tot het verleden behoren. Pajarito gelooft in het voortdurend verbeteren van de gebruikerservaring, en deze verandering is een stap richting een comfortabelere en efficiëntere werkomgeving. Ontdek de toekomst van vakmanschap met Pajarito, waar innovatie hand in hand gaat met duurzaamheid.


persoon welke een mes in elkaar zet van pajarito

Wereldwijd Bereik

De internationale focus bepaalt het denken en handelen nog altijd. Pajarito gelooft dat kwaliteit overal ter wereld in trek is. Professionals wereldwijd weten dat ze met Pajarito-gereedschap snel, veilig en efficiënt kunnen werken. Van Bamberg tot Bangkok, Peine tot Parijs, Rome tot Rosenheim - we leveren snel, veilig en betrouwbaar, waar dan ook. Snelle levering is voor ons vanzelfsprekend.


Onderdeel van Uzin Utz

Sinds 1 augustus 2018 maakt Pajarito trots deel uit van de Uzin Utz groep. Deze synergie versterkt de positie van Pajarito als toonaangevend merk. Met een eigen fabriek produceert Pajarito een aanzienlijk deel van haar producten volledig in eigen beheer. Met rollen Europees staal en de vaardige handen van echte vakmannen worden gereedschappen van de hoogste kwaliteit gecreëerd.

Een groot deel van de producten vereist handmatige aandacht. De ruwe materialen, vooral bij het werken met metaal in combinatie met hout, zijn niet altijd perfect. Hout is een natuurlijk materiaal dat krimpt en rekt, en machines kunnen niet altijd rekening houden met deze fluctuaties. Hierdoor wordt elk stuk gereedschap van Pajarito uniek, met de hand vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap.

Bij Pajarito geloven we in het leveren van niet alleen gereedschappen, maar een erfenis van kwaliteit. Ontdek het zelf - Pajarito, waar Duits vakmanschap wereldwijd gewild is.


Samen Sterker: Pajarito en Epoxywinkel

Als trotse reseller van Pajarito delen wij bij Epoxywinkel de passie voor kwaliteit en vakmanschap. Deze samenwerking gaat verder dan het leveren van gereedschappen; het is een partnerschap gebouwd op gedeelde waarden en streven naar perfectie. Bij Epoxywinkel begrijpen we dat hoogwaardige gereedschappen een essentieel onderdeel zijn van elk project. Daarom hebben we bewust gekozen voor Pajarito als ons gereedschapsmerk naar keuze. Als u investeert in Pajarito via Epoxywinkel, investeert u niet alleen in gereedschappen, maar ook in een belofte van kwaliteit en uitmuntendheid. Ontdek de perfecte combinatie van hoogwaardige gereedschappen en eersteklas epoxyproducten.


een werknemer welke een lijmkam in elkaar zet met een pers
loader
Bezig met laden...