vloercoating afbeelding

Vloercoating: materiaal en prijsberekening

U kunt zelf een doe-het-zelf vloercoating aanbrengen als u gebruikmaakt van de producten en het stappenplan van Epoxywinkel.nl. Met een vloercoating kunt u in elke ruimte een trendy basis realiseren die hygiënisch en gebruiksvriendelijk is in het onderhoud. Wij hebben voor u alle benodigde producten. En u heeft keuze uit vele RAL-kleuren bij dit vloertype. Bij de verschillende producten staan verdere specificaties vermeld net als enkele toepassingsvoorbeelden. U selecteert eenvoudig het gewenste product, bepaalt de kleur om vervolgens uw bestelling met een paar muisklikken te plaatsen.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Bespaar geld met doe het zelf vloercoating

Het zelf aanbrengen van een vloercoating levert u direct kostenbesparing op. U betaalt alleen de kosten van het materiaal en eventuele gereedschappen die nodig zijn. Bij het inschakelen van een specialist betaalt u uiteraard de werkuren en vaak bent u ook nog meer kosten kwijt aan het materiaal. Bij Epoxywinkel.nl kunt u op een voordelige manier alle producten voor vloercoating aanschaffen. Bovendien assisteren wij u met ons stappenplan. Door dat te volgen kunt u zich alvast verheugen op een uitstekend eindresultaat.

Epoxywinkel biedt u keuze uit verschillende opties

Epoxywinkel biedt u de gelegenheid om op het gebied van vloercoating een keuze te maken uit drie verschillende opties.

 1. Vloercoating per blik bestellen
 2. Vloercoating in compleet pakket bestellen
 3. Specialist inschakelen voor het aanbrengen van de vloercoating

Bereken uw prijs

U kunt bij een doe-het-zelf vloercoating zelf de keuze maken of u het gemakkelijk vindt om per blik materiaal te bestellen, of een compleet vloercoatingpakket online te kopen. Bij de vloercoatings die per blik worden aangeboden wordt een verpakking in kilogram aangeboden. U kunt bijvoorbeeld, afhankelijk van het product, een blik van 7,5 kilogram of 15 kilogram bestellen en daarbij de gewenste RAL-kleur selecteren.

Indien u de voorkeur geeft aan een compleet pakket voor een vloercoating, dan kunt u per aantal vierkante meter het gewenste pakket selecteren. Deze pakketten worden compleet met materiaal en gereedschappen geleverd. U kunt na het gewenste pakket geselecteerd te hebben nog de keuze voor een kleur maken. Overigens kunnen alle onderdelen ook los worden verkregen. En het mogelijk om het pakket uit te breiden door toevoeging van een product.

Bereken de prijs voor uw vloercoating pakket

Indien uw keuze valt op een vloercoatingpakket, is het eenvoudig om de totale kosten van het zelf aanbrengen van de coating te berekenen. Aan de hand van het oppervlak wordt duidelijk hoeveel vierkante meter materiaal nodig is. De kosten daarvan staan per aantal vierkante meters, per pakket vermeld. Het is echter nog handiger om van de calculator gebruik te maken, zodat in één keer duidelijk wordt wat de kosten zijn.

Bereken uw prijs

Keuze uit vele kleuren

Bij het maken van een keuze voor een kleur van de vloercoating kunt u gebruikmaken van de kleurenkaart met daarop een overzicht van RAL-kleuren. Per pakket coatingvloer of per blik wordt u gevraagd een kleurkeuze te maken. Hoe de betreffende RAL-kleuren eruit zien, is na te gaan met de kleurenkaart.

Inhoud van een pakket vloercoating

Bij het bestellen van een vloercoatingpakket krijgt u alles geleverd wat nodig is voor het aanleggen van de vloer. Dat betekent niet alleen dat het vloermateriaal tot de inhoud behoort, maar ook gereedschappen. In het pakket zitten onder andere kwasten, rollers, handschoenen, emmers en een spaan. Voor iedere stap in het proces van de doe-het-zelf vloercoating krijgt u het juiste materiaal waarmee u tot een perfect resultaat kan komen.

Het pakket wordt afgeleverd op het gewenste adres. Wij leveren overigens in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bij vragen of behoefte aan meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Epoxyvloer pakket

Instructies aanleggen vloercoating

Een uitgebreide beschrijving van de aanleg van een gietvloer vindt u in het onderstaande document:

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op 0900 1111 567 of vul het onderstaande contactformulier in.

u gevraagd een kleurkeuze te maken. Hoe de betreffende RAL-kleuren eruit zien, is na te gaan met de kleurenkaart.

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden

Epoxywinkel biedt u 3 opties:

 1. Gietvloer bestellen per blik
 2. Gietvloer per m2
 3. Gietvloer leggen door een professional
Bel voor meer informatie:
NL: 0900 - 11 11 567
BE: 0902 - 33003

Klantenservice

Dagelijks bereikbaar op ma t/m vr tussen 9.00 - 17.00 uur.

E: info@epoxywinkel.nl

 • Snelle levering
 • Scherpe prijs
 • Topkwaliteit
 • Levering België
 • Beste service