Gratis verzenden voor de maand september op alle producten

Betonverf

Betonverf kan gebruikt worden om over kaal beton aan te brengen, maar ook om over een oude betonverflaag heen te verven. Deze dient dan in elk geval wel heel goed schoongemaakt worden of verwijderd te worden. Er kan een hechtlaag worden aangebracht in de vorm van een primer. Dat is bij kaal beton zeker aan te raden, want dat geeft een goede hechtingsbasis. Als er geen primer wordt gebruikt, dan zuigt de ondergrond van kaal beton te veel betonverf. Uiteraard kunt u ook overwegen om voor een alternatief te kiezen.

Primer en alternatief voor betonverf

Primer is beschikbaar in het aanbod van Epoxywinkel.nl. Ook indien er sprake is van het egaliseren van de ondergrond kunt het geschikte product online bestellen. Een alternatief voor betonverf is vloercoating of een epoxyvloer. Ook het aanbrengen van een gietvloer of de keuze maken voor woonbeton is een optie. Deze vloeroplossingen zijn in elk geval vele malen sterker en beter dan het standaard betonverf. Als u kiest voor een duurzaam resultaat kunt u uit onze producten voor vloerafwerking een keuze maken.

Zelf betonverf aanbrengen

Bij het zelf aanbrengen van betonverf is een goede voorbereiding van groot belang. Het resultaat van het aanbrengen van betonverf staat of valt namelijk met het voorbereiden van de ondergrond. Een vette vloer is namelijk geen goede basis, want dan is er geen sprake van een goede hechting van de verf. Ook voor het aanbrengen van vloercoating of een ander product waarmee een naadloze vloer kan worden gecreëerd, is de voorbereiding van de ondergrond uiteraard belangrijk.

Keuze betonverf of alternatief

Epoxywinkel.nl biedt de beste alternatieven voor het gebruik van betonverf en kent tevens producten die een voordelige vloeroplossing vormen. Daarbij heeft u altijd de keuze om zelf het nieuwe vloersysteem over de ondergrond van beton aan te brengen. U kunt echter ook het aanleggen van de vloer uitbesteden. Dan bent u in ieder geval verzekerd van professionaliteit en kwaliteit. U kunt met de online calculator eenvoudig berekenen, wat de verschillende vloersystemen kosten voor uw vloerproject.