gietvloer afbeelding

Betonverf: bescherm uw vloer duurzaam

Verkrijgbaar in honderden kleuren

Heeft u een steenachtige of houten ondergrond die u beter bestand wilt maken tegen krassen, stoten en slijtage? Dan is betonverf van Epoxywinkel.nl de oplossing, zeker als het om een ruimte gaat waarin veel loopverkeer is. Voor een werkplaats, garage of magazijn is betonverf bijvoorbeeld ideaal. En het is nog mooi ook, want de betonverf van Epoxywinkel.nl kan geleverd worden in vrijwel elke gewenste kleur. Betonverf kunt u bovendien eenvoudig zelf aanbrengen, dus dat scheelt ook nog eens flink in de kosten.

Bestel betonverf in onze webshop, en het wordt netjes bij u aan de deur afgeleverd. U kunt bij ons terecht voor kleine hoeveelheden betonverf, maar ook als u een grote hoeveelheid betonverf nodig heeft, bieden wij die mogelijkheid. Daarvoor kunt u ook eerst een offerte aanvragen via info@epoxywinkel.nl of via deze site.

Betonverf zelf aanbrengen

U kunt betonverf zelf aanbrengen en op een prima resultaat rekenen als u met een aantal punten rekening houdt. Zo dient een oude laag betonverf eerst verwijderd te worden en dient de vloer droog, stofvrij en vetvrij te zien voordat u begint met het aanbrengen een betonverf. Het kan nodig zijn om voor het aanbrengen van betonverf eerst nog een primer te gebruiken die als hechtingslaag kan dienen. Volg altijd de gebruiksaanwijzing van de productinformatie en maak ook gebruik van alle informatie die u op Epoxywinkel.nl kunt vinden. U profiteert niet alleen van alle voordelen van betonverf, maar van nog meer voordeel als u de producten bestelt bij Epoxywinkel.nl. U kunt bij ons namelijk rekenen op scherpe prijzen en doordat wij gespecialiseerd zijn, bent u bij ons ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteitsproducten.

De vloerverven bestelt u gemakkelijk via de webshop, waarna ze netjes bij u aan de deur worden afgeleverd. Twijfelt u over de juiste vloerverf voor uw situatie, dan kunt u ons stappenplan gebruiken om de beste keuze te maken. Komt u er daarmee nog steeds niet uit, of heeft u speciale wensen en eisen? Neem dan even contact met ons op, via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 0900 - 11 11 567. Wij geven u graag een gedegen advies, zodat u zeker weet dat u de juiste vloerverf kiest.