Bestel artikelen van De IJssel Coatings

De IJssel

Over de IJssel Coatings


De IJssel Coatings is gespecialiseerd in 2-componenten materialen: producten op basis van epoxy, polyurethaan en onverzadigde polyesterharsen. Al sinds 1930 ontwikkelen, produceren en distribueren zij kwaliteitsproducten voor professionals en particulieren. Deze producten worden voornamelijk gebruikt voor het repareren en onderhouden van boten.

Hoge kwaliteit


De IJssel Coatings staat bekend om producten met een hoge kwaliteit die gemakkelijk te verwerken zijn - ook als je een doe-het-zelver bent! Je bent verzekerd van een mooi eindresultaat, zonder strepen en de beschermende werking blijft lang behouden.

De IJssel Double Coat UV


Het bekendste product is de ‘Double Coat’, een lak bestaande uit twee componenten (basis en verharder) met een hoge kleur- en krasvastheid en een lang glansbehoud. De Double Coat Uv wordt zelfs al jaren als beste getest door de ANWB.
Bootlak Bootreparatie

 

Beschermende bootlak


De DD lak van de IJssel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je gebruiken voor jouw boot, sloep of kajuitboot. Het aanbrengen van de bootlak gaat gemakkelijk met een kwast of roller.

De bootlak heeft verschillende voordelen:

✔ Beschermt je boot tegen chemicaliën
✔ Hoge krasvastheid
✔ Hecht goed op diverse kunststoffen
✔ Geschikt voor hout, staal, polyester, aluminium, epoxy en meer
✔ Gemakkelijk aan te brengen
✔ Kleur en glans blijven behouden


Maak je bootvloer antislip


Last van een gladde vloer in je boot? Maak deze dan veilig door te kiezen voor antislip poeder van De IJssel Coatings. Het poeder zorgt voor meer grip. Zo kun jij dus zorgeloos gaan varen!

Bezig met laden...