Bestel gietvloeren van Epoxywinkel

Epoxywinkel

Over Epoxywinkel


Al meer dan tien jaar expert op het gebied van gietvloeren en vloercoatings. Bij Epoxywinkel vinden wij dat producten altijd beter en voordeliger kunnen. Daarom maken wij in onze eigen fabriek epoxy's en polyurethanen. Op deze manier kunnen wij jou altijd het beste product voor de beste prijs leveren.


Goedkope vloerpakketten


Om het jou nog makkelijker te maken, hebben we kant-en-klare vloerpakketten. Van een PU gietvloer tot een beschermende vloercoating. Het enige wat je hoeft te doen, is het oppervlakte van je vloer op te meten. Selecteer vervolgens het bijpassende pakket, maak een keuze uit meer 300 RAL-kleuren en je bent klaar! Binnen een aantal dagen ontvang jij alles wat je nodig hebt voor het aanleggen van je vloer. En dat voor de allerlaagste prijs.

✔ Goedkoper dan losse materialen
✔ Nergens goedkoper
✔ Direct aan de slag
✔ Eenvoudig in meerdere lagen aan te brengen
✔ 300+ (RAL) kleuren
✔ Snel in huis
✔ Duidelijke handleidingen.Vloercoating PU gietvloeren Epoxyvloeren Epoxy giethars

 

Altijd de voordeligste aanbieder


Bij Epoxywinkel vind je alles voor het leggen van jouw gietvloer, vloercoating, epoxyvloer en meer. Alle producten van ons eigen merk zijn voorzien van een beste prijsgarantie-sticker. Als je deze tegenkomt, weet je dat je verzekerd bent van de allerlaagste prijs! Het mooie is: deze vlijmscherpe tarieven gelden het hele jaar door.


Beste prijsgarantie✔ Hoogwaardige producten voor de allerlaagste prijs
✔ Geldt voor alle Epoxywinkel producten van ons eigen merk
✔ Onze lage prijzen gelden altijd

 

Ergens anders het product goedkoper gezien?


Hoewel wij ons best doen om onze producten zo scherp mogelijk te prijzen, kan het zijn dat je het product toch ergens voor een lagere prijs vindt. In dat geval bieden wij je dat product voor diezelfde prijs aan en ontvang je als dank voor jouw oplettendheid bovendien ook nog eens 10% korting! Voor meer informatie, ga naar deze pagina.

Sorteer op

Producten 1-20 van 74

per pagina
Bezig met laden...