Zelf vloer coaten

Zelf vloer coaten
24 november 2021 0 view(s)

Epoxywinkel biedt complete doe het zelf pakketten voor het aanbrengen van een mooie coatingvloer. Wil je zelf aan de slag met deze coatingvloeren, dan is het wel belangrijk om eerst vast te stellen welke coatingvloer de meest geschikte is voor jouw vloer. Met het stappenplan dat Epoxywinkel heeft opgesteld, kan je dat heel gemakkelijk zelf vaststellen. Heb je eenmaal een keuze voor een coatingvloer gemaakt, dan bestel je de doe-het-zelf-coatingvloer heel eenvoudig via onze webshop. Hij wordt dan netjes bij je aan de deur bezorgd, waarna je direct aan de slag kan met het aanbrengen van je nieuwe coatingvloer.

 

 

Maak gebruik van de handleiding

 

Dankzij de uitgebreide stap-voor-stap-instructies die Epoxywinkel bij je doe het zelf pakket levert, kan je onze coatingvloeren heel goed zelf aanbrengen, ook als je een wat minder ervaren doe-het-zelver bent. Natuurlijk is enige handigheid met kwast en roller wel vereist, evenals een dosis gezond verstand. Mocht je toch vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het aanbrengen van de doe-het-zelf-coatingvloer, dan kan je altijd even bellen. We geven je graag aanwijzingen en advies om tot het mooiste eindresultaat te komen.

 

Bekijk de handleiding

 

 

Coatingvloer als voordelige oplossing

 

Bij het leggen van een coatingvloer kan je van alle producten en informatie van Epoxywinkel gebruikmaken. Dat is al een groot voordeel, maar er zijn uiteraard nog meer voordelen verbonden bij de keuze om het zelf te doen. Zo ben je een stuk voordeliger uit om alles in eigen beheer uit te voeren, in plaats van het inschakelen van een professioneel bedrijf. Onze coatingproducten zijn bovendien scherp geprijsd en met de aanschaf van een compleet pakket voor coatingvloer ben je bij ons nóg voordeliger uit.

 

Vraag ons advies

 

Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste coatingvloer en kunnen je daarbij ook van dienst zijn met bijvoorbeeld kleuradviezen. Op onze website vind je meer informatie over de coatingvloeren van Epoxywinkel. Heb je na het bekijken van de video nog vragen, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen!

 

085 – 6207090

 

Bezig met laden...