Epoxy Vloercoating Waterbasis

Vanaf € 65,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
EPW_VLOERCOATINGWB
Verwachte levertijd 4 werkdagen
Omschrijving:

EP Vloercoating Waterbasis (WB) is een watergedragen epoxy rol coating op kleur met een zeer breed toepassingsgebied. Dit product is middelzwaar te belasten en daarom uitstekend geschikt voor het schuurtje aan huis tot magazijn of kantoor!

Grote afname? Neem contact op met de klantenservice voor onze speciale kortingstarieven.

Heb je onze vloerproducten ergens goedkoper gezien? Laat het weten! Wij passen onze prijs voor je aan en doen je een mooi aanbod.

Merken waar wij trots op zijn

Na droging ontstaat een zijdemat eindresultaat. Optioneel kunt u een beschermende toplaag aanbrengen in de vorm van de PU Strong topcoat. Deze laag beschermt uw vloer extra tegen krassen en geeft een zijdeglanzend uiterlijk. Met name in woonruimten, winkels en kantoren e.d is dit aan te raden. Toepassing De EP Vloercoating WB is een naadloze vloerafwerking.

De vloercoating is geschikt voor vele toepassingen zoals:

  • Woning
  • Winkel
  • Kantoren
  • Productieruimtes
  • Magazijnen
  • Garages
  • Werkplaatsen

Eigenschappen

De vloercoating is geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Onze EP Vloercoating WB is een makkelijk schoon te maken, slijtvaste vloerafwerking geschikt voor vele toepassingen. De EP Vloercoating WB heeft een goede chemische bestendigheid en als de vloercoating met antislip is afgewerkt ook een verhoogde veiligheid.

Technische gegevens

Verbruik 0,20-0,30 kg/m2
Verpakkingen 2,5 | 5kg | 10kg
Componenten 2 comp
Mengverhouding A+B 82:18
Verwerkingstijd 15min.
Volgende laag na 18 uur
Volgende laag binnen 36 uur
Minimale verwerking temp. 15 oC

Aanbevolen systemen Epoxy vloercoatingsysteem

1e laag Primer Ultimizer / Primer X300

2e laag EP Vloercoating WB

3e laag EP Vloercoating WB (optioneel)

Voor een hogere chemische en mechanische belasting maar een vergelijkbaar (zijdeglanzend) reslutaat, adviseren wij onze EP vloercoating Extra Hoge Kwaliteit (HQ) afgewerkt met de PU Strong topcoat.

Kijk voor uitgebreidere product- en veiligheidsinformatie betreffende Epoxy Vloercoating WB onder het kopje ‘Product Bijlagen’ hierboven.

Komt u er met het bepalen van de kleur niet uit? Een kleurenwaaier biedt u de uitkomst. Bestel deze hier