Flow Resin Anti-slip voor Epoxy

Antislip korrels voor Epoxy producten Eenvoudig aan te brengen en meerdere toepassingen Een veilige vloer, wie wil dat nou niet?

Op voorraad

Verwachte levertijd 1 werkdag(en)
Omschrijving
check Antislip korrels voor Epoxy producten
check Eenvoudig aan te brengen en meerdere toepassingen
check Een veilige vloer, wie wil dat nou niet?
Artikel nr. FLR_ASEP

Omschrijving / Flow Resin Anti-slip voor Epoxy

Flow Resin Anti-slip voor Epoxy kan op meerdere manieren worden ingezet. Hieronder worden deze verschillende mogelijkheden verder toegelicht. Om een vloercoating zoals bijvoorbeeld de Flow Resin Epoxy Vloercoating PRO van een egale (gelijkmatige) antislip te voorzien kan je de antislip korrels in de epoxy mengen. Vervolgens breng je deze schrappend aan en rol je de coating na.

Indien je minder waarde hecht aan een gelijkmatige antislip, sneller wilt werken of met een vaste hand gelijkmatig kunt strooien kan je ook kiezen voor het instrooien van de epoxy primer nadat deze is aangebracht. Daarna kan de vloercoating gietend en aansluitend rollend aangebracht worden

Verbruik

De maximale hoeveelheid is 10% van het gewicht van de epoxy. Dus bij 10kg epoxy kan maximaal 1 kg antislip worden ingemengd. Er is geen minimum, echter is de mate van antislip die bereikt kan worden natuurlijk aflopend des te minder je besluit in te mengen. Doorgaans is 8%-10% de standaard.

Extreme antislip en vloer bestand tegen puntbelasting?

Voor extreme antislip voor bijvoorbeeld parkeergarages, wasstraten en slachthuizen wordt doorgaans gekozen voor Flow Resin Heavy Duty Antislip. Deze strooi je op de primer net nadat de primer is aangebracht.

Veilige antislip belijning aanbrengen?

Indien je in jouw magazijn brede belijning met Flow Resin Epoxy Belijningsverf aan gaat brengen en deze ook antislip wilt maken is het advies om een dunne laag belijning aan te brengen. Deze vervolgens in te strooien met antislip korrels, laten drogen, stofzuigen en daarna nogmaals een laag belijningsverf aan te brengen. Hierdoor is ook de belijning veilig!

Flow Resin EP Gietvloer Industrie van antislip voorzien?

Bij een epoxy gietvloer wordt er een relatief dikke laag epoxy gegoten en verspreid. Wanneer hierin de antislip ingemengd zou zijn zakt deze naar de bodem en is de gietvloer niet antislip. Om de Epoxy Gietvloer antislip te maken kan er een laag matte Flow Resin PU Transparante Toplak of Flow Resin PU Gekleurde Toplak met daarin Flow Resin Antislip voor Polyurethaan gemengd aangebracht worden.

Meer informatie

Artikel nr.FLR_ASEP
MerkFlow Resin
Bezig met laden...