Mapei Dursilite Matt 5kg

€ 35,09
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 2 werkdag(en)
Omschrijving:
check Zowel binnen als buiten
check Dursilite is leverbaar in een uitgebreid kleurenassortiment
check Bijzonder geschikt voor het verfen van alle soorten cement-, kalk- en gipsoppervlakken
Merken waar wij trots op zijn

TOEPASSING

Het verven van alle soorten nieuwe, oude of reeds geschilderde oppervlakken binnenshuis, waarvoor een mooie afwerking met een glad, fluweelachtig, mat oppervlak nodig is. Het product heeft een lage vuilopname en een grote mate van witheid. Het verven van deels-bedekte en tegen blootstelling aan zon en regen beschermde oppervlakken buitenshuis. Dankzij zijn speciale samenstelling is het product bijzonder geschikt voor het verfen van alle soorten cement-, kalk- en gipsoppervlakken die een hoge mate van duurzame bescherming vereisen en tevens moeten beschikken over een uitstekende dampdoorlatendheid en makkelijke reiniging.

Voorbeelden van toepassingen

  • Het binnenshuis verven van alle soorten metselwerk, pleisterwerk of egalisatielagen op basis van cement, kalk of gips. Dit kunnen zowel goed uitgeharde nieuwe als oude ondergronden zijn, mits die coherent zijn, goed hechten en niet poederig zijn.
  • Het buitenshuis verfen van bestaande en nieuwe cementgebonden ondergronden, zelfs als deze al geverfd zijn, zolang ze niet worden blootgesteld aan agressieve klimaatomstandigheden (bijvoorbeeld onderkant van balkons, trappen, pilaren en plafonds van bedekte gebieden, platte daken, balkons, en balustrades van binnenterrassen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Dursilite is een afwasbare, watergedragen muurverf voor binnenshuis, met een sterke dekking en grote matheid en witheid op basis van gemodificeerde acrylharsen in waterige dispersie en geselecteerde toevoegingen. Dursilite hecht binnenshuis aangebracht uitstekend op alle soorten metselwerk, pleisterwerk, egalisatielagen en goed vastzittend, niet-poederig oud schilderwerk. Dursilite beschermt de ondergrond en geeft deze een zeer aantrekkelijke, gelijkmatige matte uitstraling en zorgt ervoor dat de ondergrond fluweelachtig aanvoelt. Dursilite is leverbaar in een uitgebreid kleurenassortiment met behulp van het automatische kleursysteem ColorMap®.

VERBRUIK

Het verbruik hangt nauw samen met de zuiging en de ruwheid van de ondergrond, de aangebrachte kleur en de gebruikte aanbreng techniek. Onder normale omstandigheden is het verbruik circa 0,3-0,4 kg/m2 (bij twee lagen).

Meer informatie
Artikel nr.MAP_6U-05
MerkMapei
Verpakking van KGS5.00 kg