Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Lijm

Lijm


Voor de doe-het-zelver heeft Epoxywinkel een breed assortiment aan lijm. Van lijm voor het vastlijmen van vloerbedekking op trappen en epoxy lijm tot parketlijm. Zo is er voor elke klus in huis wel een passend product.

Al je klusbenodigdheden onder 1 dak
Bel onze experts voor advies
Uitsluitend A-merken
Binnen enkele dagen in huis
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 47 resultaten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 47 resultaten

Welke parketlijm gebruik je?


Het zelf aanleggen van een parketvloer is een eenvoudige klus dankzij de parketlijm van Pallmann. Wij hebben vijf verschillende soorten lijm in ons assortiment.Voorbereiding van de ondergrond


Pallmann P104 Voorstrijk: de basis voor parketlijm Voordat je aan de slag gaat met het aanbrengen van parketlijm, is het belangrijk dat je allereerst P104 Voorstrijk gebruikt als primer. Op deze manier kan de lijm goed hechten. Deze primer is tevens geschikt voor het verstevigen en afsluiten van dekvloeren en het werkt vochtisolerend.

Met Pallmann P104 kan parket snel en tijdbesparend verlijmd worden.

✔ Gemakkelijk aan te brengen met een roller of spatel
✔ Droogt zeer snel
✔ Goed indringend vermogen
✔ Vochtisolerend
✔ Water- en oplosmiddelvrij
✔ Geschikt op warmwatervloerverwarming1. Pallmann P5 Polymeerlijm


Heb je niet veel ervaring met het verlijmen van parket? Kies dan voor P5 Polymeerlijm. Deze lijm is zeer gemakkelijk aan te brengen en daarom geschikt voor de doe-het-zelver. De 1-component STP-lijm combineert krachtige elasticiteit met de voordelen van de moderne technologie. Het beperkt de vervorming van hout, waardoor je jouw parketvloer mooi kan verlijmen.

✔ Gemakkelijk zelf aan te brengen
✔ Lange inlegtijd
✔ Hard-elastische lijmrillen
✔ Geschikt voor vloerverwarming
✔ Lijmresten kunnen gemakkelijk verwijderd worden2. Pallmann P4 Polymeerlijm


Net zoals P5 is P4 ook een hard-elastische en watervrije parketlijm. Deze lijm heeft echter niet zo’n lange inlegtijd waardoor het lastiger is om te verwerken.3. Pallmann P6 STP Polymeerlijm


Deze krachtige parketlijm is gemaakt volgens de nieuwste technologieën. Pallmann P6 combineert de hechting en sterkte van een 2K-lijm met de gemakkelijke verwerking van een 1K-parketlijm.

✔ Harde en standvaste lijmrillen
✔ Bevat geen weekmakers
✔ Hecht goed op harde lijm
✔ Geschikt voor vloerverwarming
✔ Hoge vulkracht4. Pallmann P9 2k PU Parketlijm


Heb je ervaring met het verlijmen van een parketvloer en ben je een professional? Dan kun je kiezen voor de P9 PU Parketlijm. Deze heeft een zeer lange verwerkingstijd en onttrekt geen vocht uit het hout.

✔ Zeer goed verstrijkbaar
✔ Krimpvrij
✔ Universele parketlijm
✔ Direct op gietasfalt inzetbaar5. Pallmann P10 2k PU Parketlijm


De 2-componenten PU parketlijm is krimpvrij, spanningsverdelend en is aan te brengen op zowel absorberende als dichte ondergronden. Het is geschikt voor alle parketsoorten - ook voor vochtgevoelige houtsoorten.Download Lijm Instructiertabel

Verlijmen van een PVC-vloer

Voor het van een PVC-vloer of PVC-tegel raden wij je Sigan Elements aan. Dit lijmsysteem is metaalversterkt en dubbelzijdig klevend. Je kunt het bovendien later gemakkelijk weer verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

✔ Maatstabilerend
✔ Snel en eenvoudig in gebruik
✔ PVC-vloerbedekking en PVC-tegels kunnen zonder lassen geplaatst worden
✔ Wordt niet bros
✔ Droogt niet uitVerlijmen van wandtegels


Codex Power DX 200 is een gebruiksklare en watervaste wandtegellijm. Deze lijm is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor het verlijmen van keramische wandtegels, mozaïek en gelijksoortige materialen.

✔ Blijvend flexibel
✔ Hoog standvermogen
✔ Makkelijk te verwerken
✔ Lange inlegtijd
✔ Watervast
✔ OplosmiddelvrijVerlijmen van tapijt


UZIN KE 2560 tapijtlijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en hecht aan de meeste ondergronden.

Deze lijm is geschikt voor het verlijmen van:
✔ Naaldvilten
✔ Tapijten met viltvliesrug
✔ Tapijten met juterug
✔ Tapijten met synthetische rug
✔ Tapijten met latexschuimrugHoutlijm


Ben je op zoek naar een goede houtlijm? Kies dan voor UZIN RK 33 Houtlijm. Je kunt het gebruiken voor het verlijmen van kant-en-klaar parket, spaanplaat, laminaat, naden en verbindingen.

✔ Zeer snel drogend
✔ Transparant
✔ Goede waterbestendigheidDe voordelen van epoxy lijm


Als je op zoek bent naar een ijzersterke lijm, dan is epoxy lijm een goede keuze. Dit vulmiddel is geschikt voor het verlijmen van metaal, kunststof, hout, beton en keramiek.

De transparante epoxy lijm van Wilsor is verkrijgbaar in twee varianten: met een verwerkingstijd van 5 minuten en 30 minuten.

✔ Ijzersterk
✔ Waterbestendig
✔ Hittebestendig
✔ Hecht goed
✔ Chemisch resistentPU Lijm


PU lijm is geschikt voor het verlijmen van een rubber mat aan verschillende soorten ondergronden. Zo is deze lijm ideaal voor het verlijmen van een sportmat.