Een gietvloer onderhouden en schoonmaken

gietvloer onderhouden
5 oktober 2020 190 view(s)

Een gietvloer onderhouden is niet veel werk, maar het is belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Op deze manier kun je jarenlang van een mooie gietvloer genieten.

 

Gietvloer onderhouden en schoonmaken

 

Epoxywinkel.nl heeft kwalitatieve schoonmaakmiddelen en vloerreinigers in het assortiment, speciaal voor een gietvloer. Met deze producten houd je jouw kunststofvloer schoon zonder deze te beschadigen.

 

Gietvloer schoonmaken

 

Wij adviseren om je gietvloer dagelijks schoon te maken met een licht vochtige microvezeldoek. Gebruik je liever een stofzuiger? Kies dan voor een zachte borstel om te voorkomen dat er krassen op je vloer komen.

 

Wekelijks dweilen

Dweil je gietvloer 1x per week en gebruik hiervoor de ECO cleaner.Een vlek verwijderen

Geknoeid op je gietvloer? Het zou zonde zijn als er een blijvende vlek ontstaat! Daarom is het belangrijk om ze snel mogelijk te handelen. Verwijder allereerst het overtollige vocht en probeer vervolgens de vlek schoon te maken met water.

Zie je nog steeds een vlek? Gebruik dan de POWER Cleaner en een witte handpad.

 


Tips voor het onderhouden van een gietvloer


Voorkomen is beter dan genezen. Naast het schoonmaken van je gietvloer, is het daarom ook belangrijk om deze te beschermen. Dat kan met de volgende twee producten:Entreemat

Houd je gietvloer zo schoon mogelijk en maak gebruik van een entreemat. Zo voorkom je dat je vocht en vuiligheid je huis in neemt.Ga naar alle entreemattenViltjes

Schuivende stoelen, tafels of andere meubels kunnen zorgen voor krassen op je gietvloer. Door viltjes onder de stoel- en tafelpoten te bevestigen voorkom je dit.Bekijk ons uitgebreide aanbodStartpakket voor gietvloer onderhouden


Van producten voor het dagelijks schoonmaken van je gietvloer tot middelen waarmee je een vlek gemakkelijk verwijdert: in het speciaal samengestelde vloeronderhoud startpakket van Epoxywinkel.nl zitten alle benodigdheden voor het onderhouden van je gietvloer.

Op de deksel van ons pakket vind je een handige vlekkentabel. Zo weet je precies welk product je moet gebruiken voor welke soort vlek.Inhoud van het startpakket:

 

  • ECO Cleaner: voor het dagelijks schoonmaken van een gietvloer
  • POWER Cleaner: periodieke reiniger voor het verwijderen van hardnekkig vuil
  • Vlekkenset: 3 speciale reinigers voor vlekken en 1 microvezeldoekje
  • Sample van Scratch no More: beschermingsproduct voor je gietvloer Schaf het vloeronderhoud startpakket aan

Bezig met laden...