Gietvloer doe het zelf: Bestel online alle benodigdheden


Een gietvloer leg je gemakkelijk zelf aan met de producten en de hulp van Epoxywinkel.nl. Of je nu een klusser in hart en nieren bent of een minder ervaren doe-het-zelver: met de stap-voor-stap handleiding lukt het aanleggen van de gietvloer altijd. Bovendien staan onze specialisten voor je klaar wanneer je vragen hebt. Naast dat het een leuke uitdaging is om zelf een gietvloer aan te leggen, scheelt het ook aanzienlijk in de kosten. Dus: waar wacht je nog op?

✔ Voordeligste aanbieder
✔ Deskundig advies op maat
✔ Enkel A-merken
✔ 300+ (RAL-)kleuren
✔ Snelle levering

Wij produceren de materialen in eigen fabriek


Aan de slag?


Vind hier alle materialen die je nodig hebt voor het aanleggen van een gietvloer.


Kant-en-klaar gietvloerpakket


Je hebt bij Epoxywinkel de mogelijkheid om de gietvloer per blik te bestellen of per pakket op basis van het aantal vierkante meters. Wil je voor de voordeligste en makkelijkste optie gaan? Kies dan voor een gietvloerpakket. Dit pakket bestaat uit voldoende materiaal om een gietvloer aan te leggen op basis van het aantal vierkante meters dat je opgeeft. De coatings worden per laag op maat in verschillende blikken verpakt.

Wil je ook al het benodigde gereedschap in huis halen? In ons gereedschapspakket vind je alles om direct aan de slag te gaan.

Bekijk alle pakketten

 

Wat heb je nodig voor het aanleggen van een gietvloer?


Voordat je begint


Wanneer je een gietvloer zelf wilt gaan aanleggen, dien je met een aantal zaken rekening te houden. Lees voordat je begint de bijgeleverde handleiding of bekijk een van onze handige instructievideo’s (LINK). Let er tevens op dat het in de ruimte waar de gietvloer wordt aangebracht minimaal 12 graden is en maximaal 25 graden.


Benodigde overige gereedschappen


Met onze kant-en-klare pakketten haal je alle materialen in huis om zelf aan de slag te gaan met het aanleggen van een PU gietvloer. Check hieronder of je ook alle gereedschappen klaar hebt liggen:

✔ Zachte bezem en/of stofzuiger
✔ Regelbare boormachine
✔ Een steel om de roller aan te doen
25 cm pluisvrije vachtroller
Platte kwast
Beschermende kleding en handschoenen
✔ Mengstaaf
Emmers voor het aanbrengen van primer en coating
Vlakspaan
Twee microvezelrollers voor aanbrengen van de toplaag
Afplaktape

Om een gietvloer goed te kunnen aanbrengen, heb je een 25 cm pluisvrije vachtroller nodig. Omdat de rollers moeilijk uit te spoelen zijn, raden wij je aan om voor elke laag een nieuwe roller te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de gebruikte kwasten.

Bij Epoxywinkel.nl bieden we ook complete applicatiepakketten aan zodat je altijd het juiste materiaal in huis hebt om je vloer strak en glad aan te brengen.


Zo leg je zelf een gietvloer aan


In dit stappenplan leggen we uit hoe je zelf een gietvloer aanlegt en welke materialen je hiervoor nodig hebt.

Ga naar stappenplan