gietvloer afbeelding

Antislipcoating: veiligheid voor alles

Gladde of natte vloeren kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Wilt u altijd veilig over uw woning- of bedrijfsvloer kunnen lopen, dan kunt u bij Epoxywinkel.nl terecht voor een antislipcoating. Onze antislipcoatings zijn toepasbaar in zowel woningen als bedrijfsruimtes, en zelfs buiten, bijvoorbeeld op een balkon of galerij. De antislipcoating is duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Bovendien is hij zeer eenvoudig in onderhoud.

Om er zeker van te zijn dat uw vloer onder alle omstandigheden veilig blijft, is het nodig dat de antislipcoating na een paar jaar opnieuw wordt aangebracht. Het aantal jaren waarna een antislipcoating opnieuw moet worden aangebracht, is afhankelijk van het type coating dat u kiest. Dankzij onze duidelijke stap-voor-stap-instructies kunt u onze antislipcoatings heel eenvoudig zelf (opnieuw) aanbrengen, wat flink scheelt in de kosten.

Voor meer informatie over typen antislipcoatings, het onderhoud van een antislipcoating of advies en tips voor het aanbrengen ervan, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dat kan via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 0900- 11 11 567. Wij adviseren u ook graag over welk type antislipcoating het beste bij uw unieke situatie en wensen aansluit.