gietvloer afbeelding

Antislipcoating: veiligheid voor alles

Gladde of natte vloeren kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Wilt u altijd veilig over uw woning- of bedrijfsvloer kunnen lopen, dan kunt u bij Epoxywinkel.nl terecht voor een antislipcoating. Onze antislipcoatings zijn toepasbaar in zowel woningen als bedrijfsruimtes, en zelfs buiten, bijvoorbeeld op een balkon of galerij. De antislipcoating is duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Bovendien is hij zeer eenvoudig in onderhoud.

Om er zeker van te zijn dat uw vloer onder alle omstandigheden veilig blijft, is het nodig dat de antislipcoating na een paar jaar opnieuw wordt aangebracht. Het aantal jaren waarna een antislipcoating opnieuw moet worden aangebracht, is afhankelijk van het type coating dat u kiest. Dankzij onze duidelijke stap-voor-stap-instructies kunt u onze antislipcoatings heel eenvoudig zelf (opnieuw) aanbrengen, wat flink scheelt in de kosten.

Antislip coating zelf aanbrengen

De keuze voor een antislip coating is uiteraard ideaal voor situaties, waarin de veiligheid van de gebruikers van de vloer gewaarborgd dient te worden. Om geld uit te sparen kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om antislip coating zelf aan te brengen. U hoeft dan namelijk niet een extern bedrijf in te huren die de werkzaamheden voor u uitvoert en een hoge prijs in rekening brengt. Bij Epoxywinkel.nl hebben wij alles in huis op het gebied van antislip coating en u profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen, hoge kwaliteit en uitstekende service. U kunt de producten voor antislip coating toevoegen aan de winkelwagen en de bestelling meteen concreet maken, zodat wij het materiaal snel op het gewenste adres kunnen afleveren.

Voor meer informatie over typen antislipcoatings, het onderhoud van een antislipcoating of advies en tips voor het aanbrengen ervan, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dat kan via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 0900- 11 11 567. Wij adviseren u ook graag over welk type antislipcoating het beste bij uw unieke situatie en wensen aansluit.