Vloercoating op de winkelvloer: een visitekaartje om trots op te zijn

Hoewel de meeste klanten waarschijnlijk niet al te lang bewust stil zullen staan bij het uiterlijk van een winkelvloer, weet u als ondernemer natuurlijk dat de vloer de basis vormt voor de uitstraling die uw winkel heeft. Uw klanten zullen het namelijk onbewust wel degelijk opmerken als de vloer versleten, beschadigd of groezelig is. En dat heeft invloed op hun koopgedrag. Met een vloercoating kunt u de winkelvloer voorzien van een mooie, duurzame en onderhoudsvriendelijke toplaag.

Vloercoating winkelvloer kleuren

Een vloercoating op uw winkelvloer aanbrengen is een heel betaalbare manier om het uiterlijk van de vloer drastisch te verbeteren. U kunt met een vloercoating de winkelvloer zelfs omtoveren van een saaie vloer naar een heuse designvloer, een stukje kunst dat uniek is voor uw winkel en bijdraagt aan het positieve beeld dat klanten van uw winkel hebben. Maar ook als u niet zo van de designvloeren bent, is een coatingvloer ideaal om de winkelruimte een prettige uitstraling en sfeer te geven. Dat komt doordat coatingvloeren in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie verkrijgbaar zijn.

Vloercoating winkelvloer zelf aanbrengen

Brengt u de vloercoating op de winkelvloer zelf aan, dan bespaart u veel geld. U hoeft dan namelijk geen dure specialisten in te huren om de vloer op te knappen. En een coatingvloer aanbrengen is helemaal niet zo moeilijk als het klinkt. Vloercoatings worden namelijk gewoon met roller en kwast aangebracht. Als u dus wel eens ander schilderwerk hebt gedaan, bijvoorbeeld een muur of kozijn van een verfje voorzien, dan weet u eigenlijk in de basis al hoe u uw winkelvloer van een vloercoating kunt voorzien. Een voordeel bij het zelf coaten van de vloer is natuurlijk ook dat u zelf bepaalt wanneer u de coating aanbrengt, in plaats van afhankelijk te zijn van de planning van een professioneel bedrijf.

Vloercoating winkelvloer bestellen

Hebt u besloten zelf een vloercoating op uw winkelvloer aan te brengen, dan bent u bij Epoxywinkel.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u alles wat u nodig hebt om de vloercoating eenvoudig aan te brengen. Natuurlijk de vloercoating zelf, maar ook hulpgereedschappen, reparatiemiddelen, topcoatings en antislipmiddelen. Ziet u door de bomen het bos niet meer, maak dan gebruik van het stappenplan om te bepalen welke producten u precies nodig hebt.

Meer informatie vloercoating winkelvloer

Natuurlijk kunt u voor meer informatie over het aanbrengen van een vloercoating op de winkelvloer ook even contact opnemen met onze medewerkers. Zij geven u graag een advies op maat. Stel uw vragen telefonisch of per mail, het liefst natuurlijk voordat u uw bestelling bij ons doet. Dan weet u tenminste zeker dat u de juiste producten voor uw specifieke situatie bestelt.