Vloercoating magazijnvloer en belasting van de vloer

Een vloercoating op uw magazijnvloer aanbrengen zorgt ervoor dat de vloer blijvend beschermd wordt tegen beschadigingen en slijtage. Maar de ene magazijnvloer is natuurlijk de andere niet, en er zijn ook veel verschillende soorten vloercoatings. Zorg dus dat u de juiste combinatie tussen vloercoating en magazijnvloer maakt, dat kan u veel kopzorgen schelen!

Weekmakerbestendige vloercoating magazijnvloer

In het ene magazijn rijden continu steekwagens, heftrucks of bestelwagens af en aan. In het andere magazijn worden kratten, pallets en dozen heen en weer geschoven. Gaat u een vloercoating voor uw magazijnvloer kiezen, kijk dan goed naar de eisen die u aan de vloer stelt. In magazijnen waar rollend materieel over de vloer rijdt, moet u bijvoorbeeld rekening houden met de weekmakers die zich in rubberbanden bevinden. Deze weekmakers kunnen zich vermengen met de vloercoating, waardoor deze als het ware gaat oplossen. Een vloercoating die weekmakerbestendig is, is dan de oplossing.

Epoxy vloercoating magazijnvloer

Ook het verschuiven van zware voorwerpen kan de vloer op den duur zwaar beschadigen. Heeft uw magazijnvloer dagelijks te maken met deze vorm van belasting, dan is het raadzaam om te kiezen voor een ijzersterke epoxy vloercoating voor de magazijnvloer. Deze vloercoatings zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in industriële omgevingen en kunnen dus zeker goed tegen een stootje.

Chemisch resistente vloercoating magazijnvloer

Meer informatie en advies over vloercoating magazijnvloer Wilt u precies weten welke vloercoating u het beste voor uw magezijnvloer kunt gebruiken, neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Zij geven u graag een advies op maat. U kunt hen telefonisch of via de mail bereiken. Door hun jarelange ervaring met het aanbrengen van vloercoating op magazijnvloeren kunnen zij al uw vragen beantwoorden.