Welke vloercoating kiezen?

Overweegt u om zelf uw vloer te gaan coaten, dan komt u voor de vraag te staan welke vloercoating u het beste kunt kiezen. Een vloercoating kiezen uit het enorme aanbod dat tegenwoordig op de markt is, kan lastig zijn. Het gaat al beter als u weet waarop u moet letten. Elders op deze site vindt u daar meer informatie over. Maar om het u nog wat makkelijker te maken, zetten we hier de vloercoatingproducten van Epoxywinkel.nl voor u op een rijtje.

  • Bent u op zoek naar een mooie vloercoating voor een ruimte waar de vloer niet al te zwaar belast wordt? Dan kunt u kiezen voor EP Vloercoating WB vloercoating. Deze 2-component watergedragen vloercoating kunt u rollend aanbrengen. Hij is verkrijgbaar in vrijwel elke grijstint en is ook zeer geschikt voor het aanbrengen van decoraties op uw vloer. U kunt deze vloercoating kiezen als u een coating zoekt voor binnen, want voor buiten is deze niet geschikt.
  • Wilt u juist een vloercoating die zeer slijtvast is en een zwaardere belasting zonder problemen aankan? Dan kunt u beter EP Vloercoating HQ kiezen. Deze sterke vloercoating is ideaal voor toepassing op de vloer van bedrijfsruimten als showrooms, fabrieksvloeren en garagevloeren. Maar u kunt hem ook aanbrengen op uw terras, balkon of galerij.
  • Zoekt u een transparante vloercoating hars die u kunt aanbrengen op nieuwe vloeren die minder zwaar belast worden? Kies dan voor EP Vloercoating TR. Deze kunt u gebruiken op de vloer van uw werkplaats of magazijn, maar de hars is zo sterk dat hij zelfs toepasbaar is op de vloer van een vliegtuighangar!
  • Wilt u een gietvloer product voor uw garage? En een gietvloer die zeer goed bestand is tegen chemicaliën, dan zit u goed met EP Gietvloer A300. Dit is een 2-componenten epoxy gietvloer van uitstekende kwaliteit. Omdat het een epoxy gietvloer is deze niet geschikt voor toepassing in woningen.

Hulp bij vloercoating kiezen

Komt u er nog steeds niet uit? Maak dan gebruik van het stappenplan van Epoxywinkel.nl of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag de juiste vloercoating te kiezen!